-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kantrybės taurė persipildė: „Twitch“ užšaldė meksikiečius įžeidinėjusio JAV prezidento paskyrą

JAV prezidentui Donaldui Trumpui pažeidus „Twitch“ nuostatas, jo paskyra vienoje didžiausių transliacijų platformų buvo laikinai užšaldyta.
Andrzejus Duda ir Donaldas Trumpas
Andrzejus Duda ir Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Esporto konsultanto Rodo „Slasher“ Breslau pasidalintame pranešime „Twitch“ teigė, jog „neapykantą skatinantis elgesys yra neleidžiamas. Prezidentui Trumpui transliacijos metu pažeidus mūsų nuostatas, jo paskyra buvo laikinai užšaldyta.“

Pasak „Twitch“ administracijos, toks sprendimas buvo priimtas dėl kelių prezidento pasisakymų prieš meksikiečius 2016-ųjų ir neseniai Tulsoje vykusiuose pasirodymuose.

Anksčiau socialiniai tinklai į JAV prezidento akibrokštus dažniausiai tiesiog numodavo ranka, tačiau didėjanti rasinė ir politinė įtampa Amerikoje į D.Trumpo pareiškimus skatina žiūrėti griežčiau.

Panašiai pastaruoju metu elgiasi ir kiti soc. tinklai. Pavyzdžiui, „Twitter“ ant D.Trumpo įrašų pradėjo dėti įspėjimus, o „Reddit“ uždarė kelis savo polapius, kuriuose yra giriamas JAV prezidentas ir įžeidinėjami jo nuomonei nepritariantys asmenys.

„Twitch“ yra viena pagrindinių transliavimo platformų pasaulyje. Nors labiausiai ji žinoma dėl esporto ir kompiuterinių žaidimų turinio, joje transliuoti galima pačius įvairiausius dalykus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius