-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronaviruso pabūgę pokemonai trauksis į žaidėjų namus

Koronavirusui kaustant vis daugiau valstybių, „Niantic“ nusprendė priimti kelis žymiojo žaidimo „Pokemon GO“ pakeitimus.
„Pokemon GO“
„Pokemon GO“ / Niantic nuotr.

Prieš kelias dienas žaidimo kūrėjai pranešė, kad atšaukia „Abra Community“ renginį, kuris turėjo vykti šį sekmadienį. Apie naują jo datą „Niantic“ pažadėjo pranešti vėliau.

Dabar kompanija paskelbė, jog keis pačią žaidimo konfigūraciją, kad leistų žaidėjams išlikti saugiems ir „Pokemon GO“ džiaugtis namuose.

Pirmiausia žaidėjai galės praktiškai nemokamai – už vieną „PokeCoin“ – įsigyti „30 Incense“ pastiprinimą, pokemonus pritraukiantį prie pat žaidėjo. Be to, šis pastiprinimas, įprastai veikiantis tik 30 minučių, dabar galios dvigubai ilgiau.

Antra, tam, kad inkubatoriuose iš kiaušinių išsiristų pokemonai, dabar reikės atlikti dukart mažiau žingsnių nei įprastai. Šią užduotį žaidėjai galės įvykdyti tiesiog slampinėdami namuose.

Galiausiai, „PokeStops“ stotelės dalins daugiau dovanų, taip pat padaugės ir pokemonų buveinių, kad jas žaidėjai galėtų rasti arčiau gyvenamosios vietos.

Apie visų šių pokyčių galiojimo laiką „Niantic“ kol kas nekalba, tačiau kompanija tikisi, jog tai žaidėjus paskatins vengti gausiai lankomų vietų ir likti arčiau namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius