Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kritika „Activision“ vadovybei: atleidus beveik 200 darbuotojų, kompanijos vadovas sau išsimokėjo daugiamilijoninius priedus

Praėjus vos kelioms dienoms nuo pranešimų apie masišką „Activision Blizzard“ darbuotojų atleidimą, kompanijos vadovas 2021 m. sau išsimokės apvalią sumą su priedais.
„ACTIVISION“
„Activision“ / Bloomberg Finance LP nuotr.

Nors prieš maždaug savaitę „Activision Blizzard“ atleido beveik 190 darbuotojų, jų išeitinėms buvo skirtos juokingos sumos ir tokie paslaugų paketai kaip 200 dolerių vertės „battle.net“ dovanų kuponai.

O savo vadovais kompanija, rodos, rūpinasi gerokai stipriau. Netrukus po darbuotojų atleidimų užsienio žiniasklaida išsiaiškino, jog šiemet kompanijos vykdantysis direktorius Bobby’is Kotickas sau sumokės 200 milijonų dolerių.

„Activision Blizzard“ yra sukūrusi kelis pasaulyje itin populiarius kompiuterinius žaidimus, pavyzdžiui, „Call of Duty“, „World of Warcraft“ ir kt.

Nuo susijungimo 2013 metais „Activision Blizzard“ demonstruoja nuoseklų augimą ir nuolat plečia savo įtaką įvairiuose pasaulio regionuose, tampa kitų kompiuterinių žaidimų kompanijų dalininke. Pačios „Activision Blizzard“ akcijų vertė yra didžiausia istorijoje.

„Kotaku“ duomenimis, kiekvieną kartą, kai kompanija pasiekia savo finansinius tikslus, vykdantysis direktorius B.Kotickas sau išsimoka daugiamilijoninius bonusus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius