-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

League of Legends CULT“ lygos pirmoji pusė paženklinta „TEAM ŽVĖRYNAS“ dominavimu

Šį trečiadienį sužaisti penktasis ir šeštasis „CULT“ lygos turai. Tai reiškia, jog pasiektas sezono vidurys – visos komandos tarpusavyje sužaidė po kartą ir prasidėjo revanšinės dvikovos.
League of Legends CULT
League of Legends CULT / 15min nuotr.

Transliacijos metu žiūrovai išvydo „VRK“ pergalę prieš „Pentagonas“ penketuką. Apmaudu, tačiau šis pralaimėjimas reiškia, jog lygos senbuviai „Pentagonas“ pirmajame rate lieka be pergalių. Tuo tarpu „VRK“ po šio mačo užsitikrino trečiąją vietą turnyrinėje lentelėje su trimis laimėjimais ir dviem nesėkmėmis. Vis dėlto sekančiame susitikime jiems teko susidurti su vienvaldžiais lygos lyderiais „TEAM ŽVĖRYNAS“.

Šį mačą užtikrintai laimėjo bei toliau be suklupimų žengia „Kurbsen“ ir „Parein“ vedama ekipa. Tai jau šeštoji pergalė iš eilės šiai komandai, nes penktajame raunde jie sugebėjo nukauti „Radicals“. Po žaidimo, interviu metu „Parein“ pabrėžė, jog daugiausiai problemų tikisi mače su „Kenty“. Nors pirmajame susitikime triumfavo „TEAM ŽVĖRYNAS“, tačiau „Kenty“ vis dar gali pakovoti dėl pirmosios vietos lentelėje ar bent „tiebreaker“ scenarijaus. „Kenty“ savo ruožtu trečiadienį taip pat nesuklupo ir laimėjo prieš „Žiedų brolija“ bei „Radicals“.

Kituose šeštojo raundo mačuose „Pentagonas“ išplėšė savo pirmąją pergalę prieš „Žiedų brolija“. Po šeštojo raundo turnyrinės lentelės viršuje yra „TEAM ŽVĖRYNAS“ su šešiomis pergalėmis bei nuliu pralaimėjimų. Antroje vietoje „Kenty“, nusileidę tik lygos lyderiams. Trečiojoje vietoje yra komanda „VRK“ su trimis pergalėmis bei trimis nesėkmėmis. Ketvirti žengia „Radicals“, turintys du laimėjimus iš šešių galimų, o penktą-šeštą vietas dalinasi „Žiedų brolija“ bei „Pentagonas“, kurie kol kas sugebėjo laimėti tik vieni prieš kitus po sykį.

„CULT“ lygoje liko tik keturi etapai, po truputį aiškėja ir atkrintamųjų varžybų scenarijus bei galimos pusfinalių poros. Stebėkite lietuviško „League of Legends“ turnyro transliacijas „Esportsnamai“ kanale „Twitch“ platformoje trečiadieniais ir sekmadieniais 19:00.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius