-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinė esporto organizacija „Fnatic” įsigijo du Danijos talentus

Londone įsikūrusi garsioji elektroninio sporto organizacija „Fnatic“ skelbia, jog iš Danijos CS:GO komandos „Copenhagen Flames“ perpirko du jos lyderius. Prie ekipos prisijungia Nico „nicoodoz⁠“ Tamjidi ir Fredrikas „⁠roeJ⁠“ Jorgensenas.
"Fnatic" komanda
"Fnatic" komanda

„Fanatikai“ pastaruoju metu CS:GO scenoje neblizgėjo, o tai privedė prie permainų. Pradžioje buvo atsisakyta anglo Oweno „smooya⁠“ Butterfieldo paslaugų, vėliau „NiP“ organizacijai teko parduoti talentingąjį Ludvigą „Brollan“ Broliną, o galiausiai iš pagrindinės komandos pašalinti Alexas „ALEX⁠“ McMeekinas ir Valentinas „poizon“ Vasilevas.

"PGL" nuotr./Fredrikas „⁠roeJ⁠“ Jorgensenas
"PGL" nuotr./Fredrikas „⁠roeJ⁠“ Jorgensenas

Tuo tarpu „nicoodoz“ ir „roeJ“ atstovaudami „Copenhagen Flames“ pasiekė gan neblogų rezultatų. Pastaruosiuose dviejuose „Major“ Belgijoje, Antverpene ir Švedijoje, Stokholme jie atitinkamai pasiekė „čempionų“ ir „legendų“ etapus. Tuo tarpu „Fnatic“ su tuometiniu savo sąstatu į abu šiuos čempionatus net nepateko.

Po šios žinios pati Danijos „Kopenhagos liepsnų“ organizacija nusprendė išsiskirti ir su likusiais trimis žaidėjais bei treneriu. Šiuo metu visiems jiems ieškomi nauji namai, mat organizacija tikisi iš naujo suburti CS:GO komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius