Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvis, garsinantis mūsų šalį pasaulyje, dalinasi įspūdžiais apie istorinę pergalę

Justinas „jL“ Lekavičius tapo antruoju lietuviu esporto istorijoje, patekusiu į „CS:GO“ „Major“ turnyro ketvirtfinalius. „BLAST.tv Paris Major 2023“ turnyre geriausios pasaulio „CS:GO“ komandos varžosi dėl 1 250 000 USD prizinio fondo ir prestižinio trofėjaus. Su Justinu pasikalbėjome apie jo pasirodymą turnyre, svarbiausias kovas ir būsimus varžovus
Justinas „jL“ Lekavičius
Justinas „jL“ Lekavičius / "HLTV" nuotr.

Pasikalbėkime apie „Challengers“ etapą. Savo debiute įveikėte amerikiečius „Liquid“. Po to tapote antrąja komanda visoje „CS:GO“ esporto istorijoje, „Major“ turnyre sutriuškinę varžovus 16-0. Kaip jums pavyko taip dominuoti šiose varžybose?

Stengėmės žaisti savo žaidimą, buvome susikaupę kiekvieno raundo metu. Sėkmė taip pat buvo mūsų pusėje. Nenoriu pasakyti, kad mes esame geriausi žaidėjai pasaulyje. Tiesiog labiau mums sekėsi tądien nei jiems. Antroje žemėlapio dalyje sakėme „na, reikia padaryt 16-0“ ir pavyko laimėti pistoletų raundą.

Dėl patekimo į kitą etapą žaidėte prieš brazilus „Pain“. Turėjote įtemptą seriją ir trečiajame, lemtingame, žemėlapyje netgi atsilikinėjote 2-6, o po to nugalėjote 16-9. Kaip jums pavyko persverti varžybas?

Mes tokia komanda, kuri neturi daug patirties ir galime būti paveikti spaudimo. Tiesiog pasakėme, kad turime žaisti savo žaidimą – kas bus, tas bus. Niekas per galvą neduos, kad pralaimėjome žaidimą. Žaidėme drąsiai ir pasikliovime savo sistema. Neišradinėjome dviračio iš naujo.


Pilną interviu stebėkite čia:

VIDEO: Interviu su jL - Visa Tiesa Apie Major

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius