Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijono žiūrovų sulaukusiame „Valorant“ turnyre – nepriekaištingas „Sentinels“ triumfas

Savaitgalį vykęs pirmas didelis tarptautinis „Valorant“ turnyras baigėsi su trenksmu – po itin atkaklios kovos finale „Valorant Champions Tour“ nugalėtojais tapo nė vieno žemėlapio taip ir nepralaimėjusi Šiaurės Amerikos organizacija „Sentinels“.
„Valorant Masters“
„Valorant Masters“

Finale Šiaurės Amerikos komanda serijoje iki trijų pergalių 3-0 parklupdė europiečius „Fnatic“.

Čempionais tapusiems „Sentinels“ žaisti kvalifikacijoje neprireikė, o savo pasirodymą turnyre jie pradėjo nuo kovos su „Fnatic“. Įveikę pastaruosius, amerikiečiai nepasigailėjo ir sekusių „Team Vikings“ bei „NUTURN Gaming“ bei finalą pasiekė nepralaimėję nė vieno raundo.

Tuo tarpu po nesėkmės jau pirmajame raunde „Fnatic“ nupuolė į apatinę lentelės dalį, tačiau ten susitvarkė su visais priešininkais ir gavo galimybę atsirevanšuoti savo skriaudikams jau „Valorant Champions Tour“ turnyro finale. Skirtingai nei pirmoji akistata, vykusioje iki 2 pergalių, finalinė kova buvo kur kas įtemptesnė.

Nors „Sentinels“ savo varžovus pribaigė 3-0 ir turnyrą baigė nepralaimėję nė vieno žemėlapio, finalas buvo itin atkaklus. Visuose trijuose žemėlapiuose („Split“, „Bind“ ir „Haven“) virė arši kova, o dviejuose iš jų netgi prireikė pratęsimo.

„Split“ žemėlapį „Sentinels“ po pratęsimo laimėjo 14:12, „Bind“ amerikiečiai triumfavo dar sunkiau – 16:14. Tik paskutiniame „Haven“ neprireikė pratęsimo – 13:11.

Tai, jog finalas buvo išties įspūdingas, liudija ir žiūrovų statistika. Vienu metu „Valorant Champions Tour“ finalą stebėjusių žiūrovų rodiklis perkopė 1 milijoną.

Už pergalę „Valorant Champions Tour“ turnyro finale „Sentinels“ ekipai atiteko 200 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius