-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujam Europos čempionatui besiruošianti LFF pratęsė sutartį su „Konami“

Prieš metus Lietuvos futbolas žengė didelį žingsnį į esporto rinką pasirašydama bendradarbiavimo sutartį su viena pirmaujančių pasaulyje vaizdo žaidimų kompanija „Konami“. Šįmet, sutarčiai pasibaigus, LFF sulaukė „Konami“ atstovų pasiūlymo bendradarbiavimą pratęsti.
Lietuvos efutbolo rinktinė PES žaidime
Lietuvos efutbolo rinktinė PES žaidime / LFF nuotr.

LFF išlieka vienintele sporto organizacija Lietuvoje, turinčia bendradarbiavimo sutartį su aukščiausio lygio sporto vaizdo žaidimų kūrėjais kaip „Konami“. Tai atveria galimybę šiemet vėl išvysti Lietuvos efutbolo rinktinę rungtyniaujaunčią Europos čempionate.

„Esportas yra ateities verslas, į kurį reikia investuoti jau dabar. Nepaisant to suprantame, kad mūsų laukia ilgas kelias ir daug darbo, tačiau esame tam pasiruošę. Lietuvos esporto bendruomenei tai yra puiki galimybė varžytis aukščiausio lygio varžybose bei išbandyti save Europos mastu.

Džiaugiamės, jog po istorinio žingsnio virtualioje erdvėje, už mus kalbėjo rezultatai ir eEuro 2020 turnyro metu sulaukėme didelio tiek esporto bendruomenės, tiek pačios UEFA dėmesio. Prisijungus prie virtualaus sporto, LFF atsivėrė naujos veiklos kryptys bei buvo pradėtas bendradarbiavimas su Kauno Kolegija įrengiant esporto akademiją.

Kartu su „Konami“ planuojami ir kiti projektai, susiję su elektroninio sporto edukacija bei socialine atsakomybe. Artimiausio mėnesio laikotarpiu paskelbsime informaciją apie atranką į naujojo sezono Lietuvos efutbolo rinktinę“, – teigė LFF esporto vadovas Edgaras Abromavičius.

VIDEO: eFootball PES 2021 Season Update - Official Reveal Trailer

„Turėti tokį partnerį kaip „Konami“ – didelis pripažinimas, ypač džiaugiamės, jog praėjus vos metams po bendradarbiavimo pradžios esame tarp stipriausių Europos efutbolo rinktinių. eEuro 2020 turnyro metu gerinome žiūrimumo rekordus ir džiaugiamės, jog lietuviai bei vietinė žiniasklaida nuoširdžiai palaikė mūsų esportininkus.

eEuro 2020 atrankos turnyre lietuviai įrodė, kad gali kautis su pajėgiausiomis Europos rinktinėmis, o iškovota Baltijos taurė bei užimta 17 vieta Europos mąstu yra puikus rezultatas. Tikime, kad didelės pergalės mūsų dar laukia ateityje ir mes darysime viską, kad populiarumas esportu tik didėtų“, – kalbėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius