Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ sezone žiūrovų vėl lauks dovanos

Naujasis Topo Centro „Amebr Clutch by OMEN“ sezonas jau po truputį artėja. Rugsėjo mėnesį startuos registracija į naujas kovas dėl titulo. Kaip ir praėjusį sezoną, lygos generalinis rėmėjas Topo centras įsteigė puikius prizus ne tik žaidėjams, bet ir žiūrovams – dažniausiai naudojamų ginklų „skin'us“. Šį sezoną pagridinis prizas – blizgantis „Navaja“ peilis su geltonu „Tiger Tooth“ padengimu.
Fiksavimas
Fiksavimas

Birželio 5 dieną baigėsi beveik du mėnesius trukęs Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lygos sezonas. Gyvai vykusiame lygos finaliniame mače komanda „GRAZHtAS“ po ilgos kovos įveikė „loot“ ekipą ir tapo pirmojo sezono čempionais.

Žiūrovai turėjo galimybę spėti finalo rezultatus ir laimėti visiems geria žinomą „AWP“ ginklo skin'ą „Hyper Beast“. Ginklas yra visiškai nenusitrynusios kategorijos („Factory New“) ir atiteko tiksliai rezultatą atspėjusiam žiūrovui. Laimėtojas šiuo ginklu jau džiaugiasi.

AWP
AWP

Šį sezoną tradicija ištikimiausius ir aktyviausius Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lygos žiūrovus tęsis ir toliau. Kaip jau minėta – pagrindinis prizas yra peilis, tačiau viso antro sezono metu dar padalinsime AK-47 su „Orbit MK01“ bei M4A1-s su „Nightmare“ padengimu.

Daugiau žinių apie naująjį sezona ir kitus prizus – jau netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius