-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauji CS:GO žaidimo atnaujinimai – žingsnis į priekį ar niekam nereikalingi papildymai?

„Counter Strike: Global Offensive“ žaidime atnaujinimai dažniausiai būna labai reti ir nedideli. Žaidimas yra ganėtinai balansuotas ir paprastas, tad pakeitimai daro nemažą įtaką jį žaidžiantiems. Rugsėjo 21 dieną pasirodė naujas CS:GO žaidimo atnaujinimas, kuris, atrodo, bus žymiai ryškesnis nei anksčiau buvę.
CS:GO Operacija „Riptide“
CS:GO Operacija „Riptide“

Naujausias žaidimo atnaujinimas palietė visus žaidimo režimus, keletą žemėlapių ir ganėtinai stipriai gali pakeisti profesionalios scenos žaidimą.

Privatus žaidimas 5 prieš 5

Nuo šiol norint su draugais pažaisti 5 prieš 5 nebereiks naudotis „Popflash“, kitomis platformomis ar kurti savo serverio. „Valve“ pristato privačius mačus, kuriuose gavę kodą ir pasidalinę su draugais galėsite susijungti ir žaisti serveryje. Visgi problema kai kuriems žaidėjams išlieka ta, kad serveriai bus 64 tick, o ne 128, kas nepritrauks visų žaidėjų naudotis „Valve“ suteikiamais serveriais.

Perpus trumpesni mačai

Dar vienas įdomus atnaujinimas – trumpesnė mačo trukmė. Įprastai vienas CS:GO mačas vykdavo iki 16 laimėtų raundų. Nuo šiol žaidėjai prieš pradėdami žaisti galės rinktis ir sutrumpinti mačo trukmę iki 9 laimėtų raundų.

Žaidimo pakeitimai

Šįkart žaidimo pakeitimai turės tikrai didelę įtaką profesionaliai scenai. Pirmasis svarbus dalykas – bus galima išmesti granatas. Nuo šiol granatos ir dūminės užsklandos turės galimybę būti išmestos komandos draugui, o tai turėtų suteikti labai daug dinamiškumo komandoms. Turėtų šiek tiek keistis komandų ekonomikos suvokimas ir atsirasti naujų strategijų, kurios įmanomos tik su išmestomis granatomis.

„FaZe Clan“ lyderis „Karrigan“ net juokavo, kad žaidimo kūrėjai sugalvojo jam naują „granatų specialisto“ rolę žaidime:

Taip pat buvo pakeisti ir keletas ginklų. „Desert Eagle“ pistoletas nuo šiol darys mažiau žalos kūnui, tuo metu „M4A1-S“ darys daugiau. „Dual Elites“ pistoletų kaina buvo sumažinta iki $300.

Žemėlapių pakeitimai

Žiūrint į žemėlapių pakeitimus, dauguma jų yra tik kosmetiniai. „Ancient“ žemėlapyje padidinta bombos dėjimo vieta ir pridėta apšilimo arena. „Inferno“ žemėlapyje šiek tiek pasikeitė „banana“ sritis. Visgi daugiausiai diskusijų sukėlė „Valve“ sprendimas legendiniame „Dust2“ žemėlapyje. Teroristų atsiradimo taške atsirado blokas, kuris neleidžia matyti vidurinės žemėlapio dalies, kurioje dažnai raundo pradžioje vykdavo susišaudymas.

VIDEO: „Dust2“ žemėlapio atnaujinimai

Apibendrinimas

Žaidimo fanai jau seniai laukia drąsesnių sprendimų iš žaidimų kūrėjo „Valve“. Nors šie atnaujinimai nėra patrauklūs kiekvienam žaidimo fanui, jau šioks toks indėlis iš kūrėjų džiugina. Granatų atnaujinimas tikrai turės įtakos tiek ekonomikai, tiek pačiam žaidimui. Galima bus tikėtis įdomesnių strategijų iš komandų. Kyla klausimas, ar komandos spės perprasti atnaujinimus ir tinkamai pasiruošti „PGL Major Stockholm“ turnyrui ir ar matysime ten tikrai geriausią jų formą.

Apibendrinant galima teigti, kad žaidimui tai tikrai yra žingsnis į priekį. Pridėti privatūs žaidimai ir perpus trumpesni mačai leis daugiau žaidėjų mėgautis žaidimu, o žaidimo ir žemėlapių pakeitimai privers žaidėjus adaptuotis ir galvoti naujas strategijas, kurias taip pat bus labai smagu stebėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius