Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nesėkminga antroji lietuvių savaitė „Ultraliga“ sezone

Ši savaitė lietuviams Lenkijos ir Baltijos regioninės lygos sezone nebuvo sėkminga. „Iron Wolves” teko nusileisti varžovams du kartus, o „Forsaken” pergalės skonį pajautė tik vieną kartą iš dviejų.
Ultraliga
Ultraliga

Labai apmaudi bei emocijų kupina buvo „Iron Wolves” kova prieš „Team ESCA Gaming” penketuką. Stabiliai ir sėkmingai sužaidę žaidimo pradžią bei susikrovę didelį pranašumą, „vilkai” nesugebėjo užbaigti žaidimo bei nesėkmingas bandymas paimti „Baron Nashor” leido varžovams užpulti bazę ir pabaigti žaidimą. Panašus scenarijus buvo ir mače prieš kitus „Ultraliga” lyderius “AGO Rogue”. Lietuvių komanda atrodė užtikrintai žaidimo pradžioje, tačiau dar kartą subyrėjo. Žinoma, smagu matyti, jog „Iron Wolves” sugeba rasti pranašumus prieš dvi stipriausias „Ultraliga” komandas, o tai suteikia vilties ateities žaidimams.

„Forsaken“ tuo tarpu laimėjo prieš „Illuminar Gaming“, o pralaimėjo prieš tuos pačius „Team ESCA Gaming“. Pirmajame žaidime „D0mas“ toliau demonstravo įgūdžius su „Viktor“, o „Jaunatis“ į „Jungle“ rolę pasirinko žaisti „Hecarim“. Antrajame jie abu pasirinko „Ability Power“ čempionus - „Diana“ ir „Leblanc“. Taigi, šis lietuviškas duetas turėjo banguotą, tačiau sėkmingesnę savaitę nei „Iron Wolves“, nors tam tikru požiūriu abi komandos pralaimėjo prieš „Ultraliga“ lyderius, o „Illuminar Gaming“ komandą „vilkai“ įveikė praeitą savaitę.

Galutiniame „Ultraliga“ sąstate po šios savaitės „Iron Wolves“ užima septintą-devintą vietą turėdami vieną pergalę ir tris pralaimėjimus. „Forsaken“ dalinasi ketvirta-šešta vietomis, nes turi po dvi pergales ir du pralaimėjimus.

„Ultraliga“ žaidimai vyksta antradieniais ir trečiadieniais „Twitch“ kanale „Polsatgames“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius