-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Netflix“ iki metų galo pasiūlys 50 naujų žaidimų – ko galime tikėtis?

Srautinių transliacijų gigantė „Netflix“ jau kurį laiką siekė plėstis į žaidimų rinką, tačiau dabar atrodo, kad ši įmonė yra rimtai nusiteikusi įgyvendinti savo tikslą.
„Netfli“. 123rf. com nuotrauka
„Netfli“. 123rf. com nuotrauka

2021 m. liepos mėn. pradžioje „Netflix“ pareiškė susidomėjimą žaidimų rinka ir nuo to laiko įsigyja skirtingas žaidimų studijas. Visai neseniai, jie nusipirko „Boss Fight Entertainment“, žaidimo „Dungeon Boss“ kūrėjus.

„Netflix“ iki metų pabaigos ketina pasiūlyti žmonėms beveik 50 žaidimų. Žinoma, šie visi žaidimai nebus išleisti metų pabaigoje, bet bus išskirstyti per likusius septynis mėnesius. Šiuo metu „Netflix“ jau siūlo 17 žaidimų.

Thibault Penin nuotr./ Unsplash nuotr./„Netflix“
Thibault Penin nuotr./ Unsplash nuotr./„Netflix“

Vis dėlto naujieji „Netflix“ projektai bus skirti mobiliesiems telefonams. Tai reiškia, kad gerbėjams, norintiems išvysti AAA kalibro „Stranger Things“ žaidimą, gali tekti dar šiek tiek palaukti.

„Netflix“ paskelbė apie savo žaidimų kūrimo plėtrą po to, kai bendrovė patyrė didelį abonentų praradimą. Pirmą kartą per dešimtmetį naujausioje ketvirčio ataskaitoje „Netflix“ pranešė apie abonentų nuosmukį.

„Netflix“ jau yra įgijusi patirties žaidimų rinkoje. Anksčiau jie išleido „Stranger Things: 1984“ žaidimą, skirtą mobiliesiems telefonams. Dar visai neseniai „Netflix“ paskelbė apie būsimą savo projektą, susijusį su kortų žaidimu „Exploding Kittens“.

Vaizdo žaidimą „Exploding Kittens“ taip pat lydės naujas serialas, kuris papildys „Netflix“ serialų, paremtais vaizdo žaidimais, asortimentą. Animaciniai serialai, tokie kaip „Arcane“ ir „Castlevania“, buvo laikomi vienomis geriausių „Netflix“ animacinių serialų ir pritraukė žiūrovų iš žaidėjų bendruomenės.

„Netflix“ nebus lengva įsiveržti į kompiuterinių žaidimų rinką, kadangi joje jau apstu įsitvirtinusių patikimų leidėjų. Vis dėlto, penkiasdešimt mobiliųjų žaidimų, išleistų per metus yra gera pradžia jų tikslo įgyvendinimo link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius