Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Nitr0“ išskyrė vieną dalyką, kuo Valorant pranašesnis už CS:GO

2022 m. pradžioje ne vienas buvęs CS:GO žaidėjas, perėjęs į Valorant, nusprendė sugrįžti į „VALVE“ kuriamą žaidimą ir tęsti karjeras 2012 m. išleistoje šaudyklėje. Vienas jų - amerikiečių esporto veteranas Nicholas „Nitr0“ Cannella, kuris prieš kelis mėnesius prisijungė prie „Team Liquid“.
Nicholas „Nitr0“ Cannella
Nicholas „Nitr0“ Cannella

Prieš prasidedant „ESL Pro League“ 15-ajam sezonui „Nitr0“ spaudos konferencijoje pasidalino savo mintimis apie šiuos du žaidimus ir išreiškė nuomonę, kuo Valorant pranašesnis už CS:GO. Amerikietis pripažino, jog puikiai jautėsi „100Thieves“ kompanijoje bei pažymėjo, jog Valorante yra žymiai paprasčiau tapti profesionaliu esporto atletu.

„Valorant žaidime yra daugybė talentų. Geriausia šio žaidimo komanda Amerikoje sudaryta iš žaidėjų, kurių aš niekad nebuvau girdėjęs. Ši scena yra labai gera niša žmonėms, norintiems tapti profesionalais. – sakė Cannella. – Tam, kad prasimuštum Counter Strike reikia įdėti žymiai daugiau darbo ir laiko. Turi būti metų metus žaidęs bei įgauti didžiulę patirtį, jog taptum gerbiamu CS:GO žaidėju.“

Nicholas „Nitr0“ Cannella
Nicholas „Nitr0“ Cannella

Kaip pavyzdį „Nitr0“ pateikė dabartinį savo komandos draugą Joshua „oSee“ Ohmą. Šis žaidėjas turėjo ilgą laiką žaisti aukščiausiame lygyje, kad galiausiai gautų šansą „Liquid“ organizacijoje.

„Valorante gali tiesiog pradėti žaisti ir tave pastebės, pakvies į vadinamuosius „scrimus“. Jeigu tu geras ir ten – gausi darbą“. – kalbėjo dabartinis „Liquid“ kapitonas.

Tiesa, interviu pabaigoje „Nitr0“ pripažino, jog „Counter Strike: Global Offensive“ jam yra žymiai labiau prie širdies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius