Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paaiškėjo komandos, kovosiančios dėl teisės atstovauti Lietuvai pasauliniame studentų VALORANT čempionate!

Gruodžio pradžioje Brazilijoje vyks pasaulinis studentų VALORANT čempionatas „RED BULL CAMPUS CLUTCH“. Lietuva yra viena iš penkiasdešimties valstybių dalyvių, o lapkričio 19 dieną paaiškės, kuri iš ketverto atrankas įveikusių komandų keliaus mums atstovauti į finalą Brazilijoje.
„RED BULL CAMPUS CLUTCH“ turnyras
„RED BULL CAMPUS CLUTCH“ turnyras / A. Knezys nuotr.

Pirmajame atrankų etape sudalyvavo penkios komandos – „MICROHARD“, „GUESS THE JUICE“, „ASOFNI“, „KNYGŲ KLUBAS“ bei praėjusių metų Lietuvos nacionalinio finalo laimėtojai „KIBERSPORTSMEN“. Būtent šių KTU studentų pergalė 2021 metais ir nulėmė, kad „RED BULL GAMING HUB“ buvo įrengtas šiame universitete.

Pirmojo atrankų etapo pusfinalyje „MICROHARD“ įveikė „GUESS THE JUICE“, o „KIBERSPORTSMEN“ – „KNYGŲ KLUBĄ“. „Kibernetinių sportsmenų“ įgūdžiai bei patirtis praėjusiame „RED BULL CAMPUS CLUTCH“ nulėmė, kad jie finale įveikė „MICROHARD“ ir tapo pirmąja komanda, užsitarnavusią vietą nacionaliniame finale. Antroji nacionalinių finalų dalyvė savo kelialapį iškovojo „BETALAN“ turnyro metu – visus oponentus čia įveikė „LIDL ACADEMY“.

"Red Bull" nuotr./RED BULL CAMPUS CLUTCH
"Red Bull" nuotr./RED BULL CAMPUS CLUTCH

Paskutinis komandų dvejetas paaiškėjo virtualiose atrankose praėjusį savaitgalį. Šeštadienį iš septyneto dalyvių geriausiai pasirodė „ODNOKLETACNI“ ir iš gyvos atrankos jau pažįstami „MICROHARD“. Sekmadienį keturios geriausios komandos kovėsi dėl galimybės susirinkti gyvame finale – visa diena kovų „round robin“ principu (visi žaidė prieš visus).

Taigi, nacionaliniame „RED BULL CAMPUS CLUTCH“ atrankų finale lapkričio 19 dieną susidurs dvi komandos – „KIBERSPORTSMEN“ ir „ODNOKLETACNI“. Primename, kad čia taip pat išvysite ir Omanto bei LTU Republic surinktų komandų pavyzdinę kovą.

Primename, kad šiuo "Esports namai" tai pat nesnaudžia vyksta jau ketvirtasis "OBSIDIAN by ROG" lygos sezonas. Generalinis rėmėjas „Republic of Gamers“ įsteigė puikius piniginius prizus o kovas galite stebėti Esports namų TWITCH kanale antradieniais ir ketvirtadieniais!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius