-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Lietuvos atstovai IESF Pasaulio čempionate

Baigėsi Lietuvos Esporto asociacijos LESPA ir esporto agentūros „GRIND Esports“ organizuota Lietuvos nacionalinė atranka į Tarptautinės Esporto Federacijos IESF organizuojamą Pasaulio čempionatą. Jame dalyvaus „Counter-Strike: Global Offensive“, „Pro Evolution Soccer“ ir „Tekken 7“ disciplinų atstovai.
LESPA ir „Grind Esports“ nacionalinės atrankos
LESPA ir „Grind Esports“ nacionalinės atrankos

„Tekken 7“

„Lithuanian Fighting Game Community“ organizuotose atrankose po įnirtingos kovos triumfavo Karolis „BlueScreen“ Jurkus. Jis per visa turnyrą žygiavo be pralaimėjimų ir finale įveikė savo treniruočių partnerį „Rafizą“.

„Pro Evolution Soccer“

PES žaidime Lietuvą atstovaus Edgaras Skrielius, kuris buvo pasirinktas dėl savo daugkartinių pasiekimų scenoje. Žaidėjas jau ne vieną kartą triumfavo nacionalinėse atrankinėse varžybose ir atstovavo Lietuvą tarptautiniuose turnyruose.

„Counter-Strike: Global Offensive“

CS:GO nacionalinėje atrankoje taip pat netrūko įtampos. Jau pirmame etape susitiko dvi geriausiomis laikytos komandos „LastWind“ ir „GRAZHtAS“. Susitikimą laimėjęs „GRAZHtAS“ vėliau nugalėjo komandą „Vietnamas“ ir finale susitiko su „Force Gaming“ pusfinalyje įveikusiais „EoN“. Po intensyvios dviejų žemėlapių serijos „GRAZHtAS“ triumfavo.

„GRAZHtAS“ sudėtis:

  • Armandas „maty“ Kneita
  • Aurimas „Kvik“ Kvakšys
  • Nikolaj „Kalinka“ Rysakov
  • Martynas „Butters“ Juodagalvis
  • Rokas „EspiranTo“ Milašauskas
  • Justinas „jL“ Lekavičius

Visi Lietuvos atstovai rugsėjo viduryje susitiks Europos regiono etape, kuriame iš 36 rinktinių į finalinį etapą Izraelyje važiuos 4 CS:GO komandos ir po 3 „Tekken 7“ ir PES žaidėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius