Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po muštynių Maltoje skiriasi „Astralis“ ir „k0nfig“ keliai

Danijos esporto organizacija „Astralis“ skelbia, jog abipusiu susitarimu skiriasi jų CS:GO ekipos ir žaidėjo Kristiano „k0nfig“ Wieneckes keliai. To priežastis – žaidėjo iš Danijos konfliktas Maltoje, „ESL Pro League S16“ metu
Kristianas „k0nfig“ Wieneck
Kristianas „k0nfig“ Wieneck / "HLTV" nuotr.

Naujiena viešoje erdvėje pasirodė iškart po to, kai „Astralis“ pirmą kartą organizacijos istorijoje nepateko į CS:GO „Major“ čempionatą, viena iš priežasčių dėl ko tai įvyko buvo dėl „k0nfig“ konflikto Maltoje metu patirtos traumos.

Dar prieš „RMR Europe“ atranką socialiniuose tinkuose sklido gandai, jog „k0nfig“ Maltos naktiniame klube įsivėlė į konfliktą su klubo darbuotoju, o po šio incidento paaiškėjo, jog Danijos žaidėjui lūžo kulkšnies kaulas. Pradžioje pats Kristianas neigė šią informaciją, tačiau po „Astralis“ išstojimo soc. medijoje, prisipažino, jog incidentas vis dėlto įvyko.

Pasak „k0nfig“ naktinio klubo darbuotojas elgėsi agresyviai jo atžvilgiu, spjovė ir spyrė šiam į veidą. Kiek vėliau vėl susidūrę tame pačiame naktiniame klube, abu peštukai susimušė. Klubo darbuotojas muštynių metu sulaužė „k0nfig“ koją ir kelis kartus spyrė šiam į galvą. 25-erių danas pripažino, jog galėjo išvengti antrojo susidūrimo, tačiau to nepadarė ir dabar yra pats dėl to atsakingas.

Tiesa, „k0nfig“ paminėjo, jog šią patirtį stengsis paversti kuo nors pozityviu ir tikrai nedės taško savo karjeroje. Savo ruožtu „Astralis“ šiuo metu jį yra pakeitusi akademijos nariu Mikkeliu „MistR“ Thomsenu ir artimiausiu metu ieškos naujo nario. Interneto erdvėje sklinda kalbos, jog į Danijos organizaciją gali sugrįžti šios komandos legenda Nicolai „device“ Reedtzas, kuris šiuo metu beveik metus yra tarp atsarginių „Ninjas in Pyjamas“ ekipos žaidėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius