Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Red Bull Campus Clutch“ kviečia „Valorant“ žaidžiančius studentus išbandyti jėgas pasauliniame turnyre

Pasaulinio fenomeno „League of Legends“ kūrėjų naujasis žaidimas „Valorant“ seka pirmesniojo pavyzdžiu ir milžino žingsniais kopia link esporto populiariausiųjų viršūnės. Tad dabar puikus metas jį išbandyti ir pasitikrinti savo įgūdžius. Juolab, kad „Red Bull Campus Clutch“ organizatoriai žada ne tik įdomią patirtį, bet ir solidžių prizų!
„Campus Clutch“
„Campus Clutch“ / „Red Bull“ nuotr.

Šis čempionatas iš kitų išsiskiria tuo, kad jo pagrindinis kriterijus yra ne įgūdžiai ar patirtis, o buvimas studentu. Su tuo susiję ir pagrindiniai nacionalinių Lietuvos atrankų prizai – dvi pirmas vietas užėmusios komandos savo universitetams laimės po „gaming hub“, pilnai įrengtą penkių vietų žaidimų kambarį su nesibaigiančiomis „Red Bull“ atsargomis.

O kas laukia Lietuvos atrankų laimėtojų? Kelionė į tarptautinį finalą ir kovos su geriausiomis studentų komandomis iš daugiau nei 50 pasaulio šalių. Tai puiki proga sužibėti pasaulinėje scenoje, užmegzti ilgalaikes draugystes ir, aišku, laimėti pirmą vietą bei susižerti 20 000 eurų. Taip, čempionų prizas solidus, o prie jo dar prisideda galimybė iš arti pamatyti, kaip šį žaidimą žaidžia tikri profesionalai „Valorant Masters“ pasauliniame turnyre.

Kodėl „Valorant“? Todėl, kad tai yra ateitis. 2020 metais šis žaidimas sumušė „daugiausiai per dieną sužiūrėtų valandų“ rekordą „Twitch“ platformoje, kai surinko 34 milijonus valandų peržiūrų. Nenuostabu, nes šis komandinis 5v5 žaidimas pasižymi įdomiomis veikėjų klasėmis, įtemptu veiksmu ir gerai apmąstytais žemėlapiais. Tai nauja esporto superžvaigždė, kuri pasaulinėje scenoje planuoja užsibūti.

Kodėl tik studentams? Nes esporto industrijai klestint ir plečiantis, universitetai tampa esmine šio proceso dalimi – būtent čia iškyla nauji talentai ir žvaigždės. Tad „Red Bull“ rūpinasi, kad jie turėtų visas galimybes būti pastebėti. Ir ne tik būti pastebėti, bet ir atstovauti savo universitetą bei šalį pasauliniu lygmeniu.

Registracija į čempionatą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius