Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Sony“ pristatė „Tekken 8“

Viena populiariausių kovinių žaidimų serija grįžta aštuntai daliai.
„Tekken 8“
„Tekken 8“ / "Sony" nuotr.

Pranešimas apie naują žaidimą buvo pateiktas praėjus septyneriems metams po to, kai „Tekken 7“ buvo išleistas. „Tekken 8“ buvo atskleistas antradienį „Sony State of Play“ transliacijos metu. Apie „Tekken 8“ išleidimą praėjusį mėnesį buvo pajuokauta per kovinių žaidimų turnyrą „EVO“.

Kol kas apie žaidimą žinome tiek, kad jis bus išleistas „PlayStation 5“ konsolei, o žaidimo išleidimas kompiuteriui atrodo labai tikėtinas, nes „Tekken 7“ yra pasiekiamas asmeniniams kompiuteriams. Smulkus šriftas anonse patvirtina, kad matome filmuotą medžiagą realiu laiku, rodomą PS5, o ne iš anksto pateiktą sceną.

Tinklaraščio įraše „Tekken 8“ kūrėjas Katsuhiro Harada sako, kad klipas sukurtas žaidžiant „istorijos režimą“ ir kad „visi personažų modeliai, fonai ir efektai yra tie patys, kurie naudojami žaidime“. Pavyzdžiui, jis atkreipia dėmesį į tai, kad lietaus lašai, tekantys personažų oda, kyla iš žaidimo scenos „realaus atvaizdavimo“ ir nėra anonsui sukurtas efektas.

Vienas įdomus Harada teiginys yra tas, kad „Tekken serija turi ilgiausiai trunkančią kompiuterinio žaidimo siužeto istoriją“. 2017 m. „Guinness“ sertifikavo „Tekken“ seriją kaip „ilgiausiai besitęsiančią kompiuterinių žaidimų siužetą be jokių didelių plėtros spragų ar paleidimų iš naujo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius