Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprendimas peržaisti „NiP“ mačą prieš „Anonymo“ supykdė CS:GO bendruomenę

Gegužės 16 dieną „Flashpoint 3“ turnyro organizatoriai pranešė, kad bus peržaistas atidaromasis turnyro mačas tarp „Ninjas in Pyjamas“ ir „Anonymo Esports“. Sprendimas sukėlė daug diskusijų ir pykčio CS:GO bendruomenėje.
/ „Flashpoint“ nuotr.

Gegužės 14 dieną vyko „Flashpoint 3“ atidarymo rungtynės tarp ką tik „dev1ce“ įsigijusių „Ninjas in Pyjamas“ ir „Anonymo Esports“. Praėjus vos keletui raundų „dev1ce“ „Twitter“ platformoje pranešė, kad jų komanda yra priversta žaisti su 30-40 procentų duomenų paketų praradimu, kas yra didžiulis apsunkinimas profesionaliems žaidėjams.

Serija iki 2 pergalių baigėsi „NiP“ pralaimėjimu 2:1. Organizacijos „Twitter“ paskyroje vėliau pasirodė paaiškinimas dėl prasto žaidimo ir pasipylė kaltinimai organizatorių atžvilgiu dėl prasto situacijos suvaldymo.

Gegužės 16 dieną „Flashpoint“ paaiškino „NiP“ problemų priežastis ir paskelbė nuosprendį peržaisti anksčiau minėtą seriją. Šis sprendimas sukėlė daug pykčio bendruomenėje, kadangi mačas buvo užbaigtas, o „NiP“ galėjo atsisakyti jį žaisti. Taip pat, pasirodo, kad „Anonymo“ po pirmų dviejų žemėlapių pasiūlė nukelti trečiajį vėliau, nes išgirdo apie „NiP“ problemas. Vėliau „Anonymo“ paskelbė savo versijos pusę, kuri sukėlė labai dideles diskusijas benduomenėje.

Savo stiprią nuomonę šiuo klausimu pasakė Jonathan „EliGE“ Jablonowski, kuris nemano, kad sąžininga yra praėjus kelioms dienoms atimti iš kitos komandos pergalę.

Lukas „gla1ve“ Rossander paskelbė, kad nebūtų sutikęs peržaisti mačo ir nesupranta, kaip „NiP“ ir „Flashpoint“ sugebėjo juos įtikinti.

Trečias serijos mačas bus peržaistas gegužės 18 dieną 22 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius