-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunki diena: „Cloud9“ su nauju žaidėju sutartį nutraukė po kelių valandų, įrašas apie JAV rinkimus socialiniuose tinkluose sukėlė bangas

Pastarasis trečiadienis Šiaurės Amerikos esporto organizacijai „Cloud9“ nebuvo pats sėkmingiausias – iš pradžių ekipa buvo priversta nutraukti sutartį su nauju žaidėju vos po kelių valandų nuo jos pasirašymo, o vėliau „Twitter“ tinkle paskelbtas įrašas apie JAV prezidento rinkimus sukėlė didelę pasipiktinimo bangą.
„Cloud9“
„Cloud9“

Vakar „Cloud9“ pasirašė sutartį su talentinguoju 13-mečiu „League of Legends“ žaidėju Rayanu „General Sniper“ Shoura, tačiau netrukus paaiškėjo, jog žaidimo kūrėjai „Riot Games“ yra nustatę, jog su organizacijomis sutartis gali pasirašyti tik 15-mečiai ar vyresni žaidėjai.

Pasak organizacijos vadovo Jacko Etienne’o, tokia situacija susiklostė dėl neaiškių „Riot Games“ taisyklių, kurios neatskiria profesionalių žaidėjų nuo transliuotojų.

„General Sniper“ pastaruoju metu demonstravo įspūdingą statistiką „solo-queue“ mačuose, taip pat neseniai su „Tyler1“ laimėjo „Twitch Rivals“ turnyrą. Ir visa tai padarė būdamas vos 13 metų.

Tad nenuostabu, jog „Cloud9“ pamėgino prisivilioti talentingąjį žaidėją, tačiau griežtų „Riot Games“ taisyklių šįkart išvengti nepavyko.

Tai nebuvo vienintelis ne itin pasisekęs „Cloud9“ sprendimas trečiadienį – tą pačią dieną jie „Twitter“ tinkle pasidalijo įrašu, kuriame sveikino D.Trumpą su perrinkimu. Tai sukėlė itin didelį nepasitenkinimą tarp jaunų, liberalių pažiūrų esporto gerbėjų, kurie organizacijos įrašą pavadino „kvailu“.

Į tai įsikišo ir pats „Cloud9“ vadovas J.Etienne’as, savo paskyroje iškėlęs klausimą: „Kas pritarė, kad šis įrašas būtų paviešintas?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius