Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Timechasers“ naujus metus pradeda papildymu: pristato „CS:GO“ akademinę komandą

Vos prasidėjus 2021 metams, lietuviška elektroninio sporto organizacija prie savo gretų prijungia „Timechasers Academy“ „CS:GO“ žaidimo komandą.
Timechasers Academy
Timechasers Academy / Organizatorių nuotr.

Planuojama, kad „Timechasers Academy“ atstovaus Lietuvą toje pačioje „ESEA“ lygoje, tačiau žemiausioje divizijoje – „Open“. Iš viso „ESEA“ Europos lygą sudaro 5 divizijos: „MDL“, „Advanced“, „Main“, „Intermediate“ ir „Open“. Pagrindinė sudėtis kovos „Main“ divizijoje dėl patekimo į „Advanced“. Preliminariais duomenimis „Main“ divizijoje dalyvaus apie 120 komandų, o „Open“ apie 600. Akademinę komandą sudarys:

  • Deividas „De-V“ Valiulis;
  • Domantas „MalunaZ“ Makūnas;
  • Ugnius „Beržius“ Kavaliauskas;
  • Vilius „Wavez“ Lužys;
  • Ignas „NARKASAN“ Kučinskas.

„Ši mūsų sudėtis yra neseniai susibūrusi – tik nuo lapkričio mėnesio pradėjome kartu treniruotis. Jau esame laimėję „ESL“ lygos turnyrų bei prizininkai Lietuvos scenoje. Prisijungimą prie „Timechasers“ vertiname kaip didžiulę perspektyvą. Mūsų tikslas yra ne tik pakilti iš „ESEA Open“ divizijos, bet ir prisidėti prie esporto viešinimo Lietuvoje“, – komentavo akademinės komandos kapitonas Deividas „De-V“ Valiulis.

„Turėti antrą „CS:GO“ komandą buvo seniai svajotas tikslas. Tai leis atsiskleisti dar naujiems bei gal daug kam negirdėtiems vardams ir Lietuvoje bus dar viena šauni „CS:GO“ komanda. Mūsų fanams tai geros žinios – prasidėjus sezonui, tiesioginių transliacijų skaičius dvigubėja, tad per savaitę bus galima mėgautis vidutiniškai keturiomis transliacijomis, kur žais Lietuva prieš kitas Europos valstybes. Tiesa, paskutiniu metu „Open“ divizija tapo dideliu iššūkiu, nes čia registruojasi tiek pradedantieji, tiek profesionalios komandos, kurios pirmą kart žaidžia „ESEA“. Bus tikrai įdomu kaip seksis komandai“, – mintimis dalijosi „Timechasers“ vadovas Julius Parnavas.

Organizatorių nuotr./Timechasers
Organizatorių nuotr./Timechasers

Jau ketvirtadienį, sausio 7 dieną, 20:00 valandą bus galima išvysti šią „Timechasers Academy“ komandą draugiškose varžybose tarp Panevėžio „FK Ekranas“ esporto komandos. Tiesioginė transliacija vyks „Esports namai“, „Timechasers“ ir „FK ekranas esports“ Facebook paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius