Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Timechasers“ organizacijos vadovas – apie rimtus 2020-ųjų užmojus

Į duris beldžiant 2020-iesiems, „Timechasers“ vadovas Julius Parnavas atskleidė šios elektroninio sporto organizacijos artėjančius iššūkius ir tai, kokios naujovės laukia kitais metais.
„Timechasers“ komandos žaidėjas
„Timechasers“ komandos žaidėjas / „Timechasers“ nuotr.

„Timechasers“ buvo įkurta 2019 metų vasario mėnesį ir per šį laiką subūrė net 4 esporto žaidimų komandas – „Askew“, „BaGyZ“, „Sidivo“, „ceNder“, „Advo“ („Counter-Strike: Global Offensive“), „whynOtparty“, „Mimfipy“, „Ciuvas“ („Rocket League“), „s8ris“ („Hearthstone“) bei „BLUES7AR“, „Italliano“, „btm“, „Rayzi“ (PUBG). Taip pat rugsėjį Vilniuje duris atvėrė nauja kompiuterinė – „Timechasers Esports Club“ -, kurioje organizuojami įvairių žaidimų turnyrai, o metų pabaigoje „Rocket League“ žaidimo trejetas tapo „BESL Pro“ 4-tojo sezono čempionais, „Baltic Masters“ 3-iojo sezono PUBG žaidimo lygoje organizacija liko antroje vietoje.

„Artėjantiems 2020 metams turime paruošę nemažai naujovių, aktyviai stebint didžiausias pasaulio esporto organizacijas, bandome kažką pritaikyti ir savo organizacijai, todėl jau greitai pasistengsime nustebinti elektroninio sporto fanus Lietuvoje“, – kalbėjo komandos vadovas Julius Parnavas, išvardijęs šešis pagrindinius kitų metų planus.

„Timechasers Academy“

Pirmąjį ketvirtį startuos „Timechasers Academy“ projektas. Tai bus profesionalūs elektroninio sporto užsiėmimai jaunimui (rekomenduojamas amžius – 14-18 metų), kuriuose stengsimės padėti augti Lietuvos esporto talentams. Šviesime, kaip pradėti profesionalo karjerą, bursime į komandas, kurias treniruos pagrindinės komandos treneris Teodoras „Undercover“ Poškus, turėsime svečią ir iš JAV – Dawson „Moixxoi“ Enderle, kuris yra buvęs profesionalus žaidėjas, per savo karjerą gyvenęs ir treniravęs jaunimą Pietų Korėjoje. Mokysime mankštų, kurias privalu atlikti ilgai treniruojantis, ir kitų esporto subtilybių. Kol kas pradėsime treniruotes tik „Counter-Strike: Global Offensive“ žaidimui, tačiau ateityje tikimės pritraukti ir kitų žaidimų profesionalų, kurie dalinsis savo patirtimi.



Timechasers transliuotojai

Po Naujųjų jau plėsimės ir su turinio kūrėjais. Kol kas tik mūsų „Hearthstone“ žaidimo atstovas Džiugas „s8ris“ Martinkėnas pastoviai transliuodavo savo treniruotes ir varžybas, tiesioginiame eteryje bendravo su žiūrovais. Nuo šiol naujienas apie „Timechasers“ girdėsite ir iš daugiau populiariųjų Lietuvos „streamerių“.

Turnyrai

Per gana ilgą laiką nuo atsidarymo kol kas esame suorganizavę tik 2 didesnius turnyrus savo patalpose – „Datahost CS:GO 5v5“ ir „Teamfight Tactics“ kalėdinį turnyrą. Šių žaidimų turnyrų tęsinius tikrai sutiksite ir 2020 metais, kurie turės ir metinę įskaitą, o turnyrų sąrašą pirmąjį ketvirtį plėsime dar bent 2 kitų žaidimų turnyrais.



Žaidimų pristatymai

Ši dalis palies ne tik esporto mylėtojus, tačiau ir užkietėjusius „geimerius“. Kas gali būti geriau nei patinkančio žaidimo išleidimo dieną susiburti po vienu stogu su bendraminčiais ir jį išbandyti prieš perkant?

Elektroninė parduotuvė

Jau seniai girdimas klausimas dėl komandos atributikos įsigijimo bus išspręstas – metų pradžioje startuos „Timechasers“ ekipos elektroninė parduotuvė, o patinkančius daiktus galima bus įsigyti ar apžiūrėti ir „Timechasers Esports Club“ patalpose.

Podcastai su žaidėjais ir transliuotojais

Norite sužinoti, kaip dienas leidžia profesionalūs žaidėjai? Su kokiais iššūkiais jie susiduria siekdami karjeros esporte? Žaidėjai, „streameriai“ ir kiti aktyviai esporte dalyvaujantys žmonės dalinsis savo mintimis apie tai, kodėl ir kaip pradėjo savo karjerą, visuomenės požiūrį ir tai, kaip kiekvienas bandė spręsti šias problemas. Pašnekesius ves mūsų žurnalistas Eimantas Alminas.

Tai dar tik keli paminėti dalykai, kuriuos veiksime 2020 metais, nes dar atnaujinsime savo žaidimų transliacijas, prijungsime dar kelių žaidimų komandas, daugiau kursime video iš varžybų, nes prie media komandos neseniai prisijungė grafikos dizaineris Tomas Bukauskas, kuris jau vyko kartu su komanda į Estiją filmuoti ten vykusių „BESL Pro“ 4-tojo sezono finalų. Taip pat aktyviai ieškome savanorių, norinčių prisidėti prie visos organizacijos veiklos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius