Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

To dar nematėte: CS:GO turnyro metu į žaidėjo kambarį įsiveržė pusnuogis tėvas

Dėl koronaviruso pandemijos daugelis esporto turnyrų turėjo persikelti į internetinę erdvę, o komandos ir žaidėjai iki dabar yra priversti žaisti iš namų. Dėl šios priežasties profesionaliems žaidėjams nutinka pačių netikėčiausių istorijų.
CS:GO žaidėjo kamera
CS:GO žaidėjo kamera

Taip nutiko “Bad News Bears” komandai atstovaujančiam Gabe’ui “Spongey” Greineriui, kuris buvo priverstas raudonuoti, kai “CS_Summit 8” turnyro metu į jo kambarį įsiveržė pusnuogis tėvas.

Kaip praneša užsienio portalai, “Spongey” tėvas į žaidėjo kambarį užsuko norėdamas atnešti maisto ir pasiteirauti, ką šis veikia.

Nors patį žaidėją šis incidentas suerzino, CS:GO žaidimo bendruomenė ir turnyro komentatoriai leipo juokais. Pastarieji bandė inscenizuoti po mačo įvyksiantį pokalbį, o esporto fanai socialiniuose tinkluose puolė dalintis ekranvaizdžiais su šmaikščiomis antraštėmis.

Kol kas “CS_Summit 8” turnyre, kurio prizinį fondą sudaro 50 tūkst. dolerių, “Spongey” atstovaujamiems “Bad News Bears” sekasi prastai - patyrę du pralaimėjimus iš tiek pat galimų jie beveik neturi vilčių įveikti grupių etapo.

Visgi neeilinis incidentas su į kambarį įsiveržusiu tėvu turėtų kiek praskaidrinti žaidėjų nuotaikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius