Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Top 3 laukiamiausi PC žaidimai – 2020 gruodis

2020-ieji metai pristatė itin daug gerbėjų ilgai lauktų „AAA“ hitų – „Assassin’s Creed: Valhalla“, „Doom Eternal“, „Star Wars: Squadrons“ ir daugelį kitų. Gruodžio mėnesis beldžiasi į duris, atnešdamas ne tik žiemos sezono pradžią, bet kartu tris vienas kitam ambicingumu nenusileidžiančius vaizdo žaidimus, kurie praturtins kiekvieno žaidėjo žiemos vakarus namuose. Debiutuojantys kūriniai – tai industrijoje pirmaujančių kompanijų „Ubisoft“, „CD Projekt Red“ ir „Team17“ projektai, pakilia gaida užbaigiantys 2020-us metus. Kiekvienas vaizdo žaidimas išsiskiria tematika, žanru bei realizuojamais potyriais – pristatome „Immortals Fenyx Rising“, „Worms Rumble“, ir jau septintus metus laukiamą „Cyberpunk 2077“.
Top 3 laukiamiausi PC žaidimai – 2020 gruodis
Top 3 laukiamiausi PC žaidimai – 2020 gruodis / Partnerio nuotr.

„Immortals Fenyx Rising“

Partnerio nuotr./„Immortals Fenyx Rising“
Partnerio nuotr./„Immortals Fenyx Rising“

„Ubisoft“ kompanija, sukūrusi pasaulinio masto populiarumo sulaukusią „Assassin’s Creed“ franšizę, pristato jau gruodžio 3-ąją pasirodantį fantastinį veiksmo ir nuotykių kūrinį „Immortals Fenyx Rising“. Šis žaidimas ne tik supažindins su senaisiais dievais ir monstrais, tačiau taipogi nukels jus į įstabaus grožio atvirą pasaulį. Dirbdami prie šio projekto, kūrėjai rėmėsi autentiškomis graikų mitologijos istorijomis, kuriose bylojama apie didžius herojų žygdarbius. „Immortals Fenyx Rising“ suteikia fantastinę patirtį, kurią praturtina išplėtotas naratyvas, išpuoselėti veikėjai ir žmogiškumo klausimo temos. Istorija, paremta vieno žaidėjo kampanija, byloja apie titaną „Typhon“, pasižymintį žiauria prigimtimi ir degančia pagieža dievams, kuriuos jis nugali ir įkalina. Jūsų vaidmuo ypatingas – užkirsti antagonistui kelią ir išlaisvinti graikų dievus.

„Immortals Fenyx Rising“, įkvėptas graikų mitologijos, pasižymi atviru žaidimo pasauliu, sudarytu iš septynių skirtingų regionų, sklidinų kvapą gniaužiančiu kraštovaizdžiu,. Šis vaizdo žaidimas, puikiai pristato fantastikos žanro subtilybes. Įsikūniję į ypatingais gebėjimais apdovanoto pusdievio graikų kario vaidmenį, galėsite panaudoti dinamiškos bei fizika paremtos kovos mechanikas, kadangi kautis galima tiek sunkiaisiais, tiek lengvaisiais ginklais, priklausomai nuo jūsų kovos stiliaus. Ar esate pasirengę išskleisti sparnus, išgelbėti graikų dievus nuo pražūties ir taip sukurti legendą, apie jūsų herojiškus žygdarbius?

Įsigyti Immortals Fenyx Rising pigiau

„Worms Rumble“

Partnerio nuotr./„Worms Rumble“
Partnerio nuotr./„Worms Rumble“

Gruodžio 1-ąją išleidžiamas „Worms Rumble“ yra tikras energijos užtaisas. Naujausias „Battle Royale“ kūrinys pasižymi šiam žanrui būdingais greito tempo mačais, į kuriuos galima pasinerti bet kuriuo metu. Klasikinės „Worms“ serijos, gyvuojančios jau 25-ius metus, gerbėjai turi ypatingą priežastį džiaugtis naujausiu kūriniu – pirmą kartą šios franšizės istorijoje „Worms“ galima žaisti realiu laiku, nes iki šiol visos serijos dalys pasižymėjo ėjimais grįsta žaidimo mechanika. Kadangi „Worms Rumble“ yra daugelio žaidėjų režimo kūrinys, palaikantis iki 32 žaidėjų vieno mačo metu, žaidimas realiu laiku ne tik įtraukia į konkurencingą kovą, bet kartu suteikia žaidėjams dar daugiau azarto. Nors žaidimas pasižymi inovatoriškomis naujovėmis, žaidėjai galės kariauti pasitelkdami ir laiko patikrintus, ikoniškus „Worms“ ginklus kaip „Holy Hand Grenade“ ar „Bazooka“!

Mėgstantiems tokius „Battle Royale“ žanrui priklausančius žaidimus kaip „Fortnite“, „Apex Legends“ ar šių metų vasarą išėjusį „Fall Guys: Ultimate Knockout“, „Worms Rumble“ bus tikra atgaiva, užburianti nuotaikinga atmosfera ir ganėtinai paprasta žaidimo mechanika. Šiame kūrinyje pristatomas platus veikėjo – kirmėliuko – išvaizdos modifikavimo pasirinkimas, o norintiems daugiau, laukia stulbinantys kosmetinių elementų rinkiniai, papildymai ir ginklų patobulinimai, kuriuos galėsite įsigyti už pergalę pelnytais „XP“ taškais ar panaudodami žaidimo valiutą. Trokštantiems iššūkių, „Worms Rumble“ rasite – „Deathmatch“ ir „Last Worm Standing“ žaidimo režimus. Be to, puoselėdami žaidimo interaktyvumą ir gyvastį, kūrėjai įtraukė bendruomeninius užsiėmimus ir specialias trumpalaikes kampanijas, kuriose dalyvaujant galėsite pelnyti prizų. Ar išgyvensite iki pat mačo galo?

Įsigyti Worms Rumble pigiau

„Cyberpunk 2077“

Partnerio nuotr./„Cyberpunk 2077“
Partnerio nuotr./„Cyberpunk 2077“

2013-ais metais „CD Projekt Red“ kompanijai paskelbus apie naują projektą, šiandien žinomą kaip „Cyberpunk 2077“, vaizdo žaidimų bendruomenė pasitiko naujienas su džiugesiu, o jaudulingas laukimas, besitęsiantis jau 7 metus, nė kiek neišblėso. 2020-ųjų gruodžio 10 d. žymi šio kiberpanko tematikos vaidmenų RPG žaidimo ilgai lauktą debiutą, įkvėptą rašytojo Mike Pondsmith perteiktos ateities vizijos. Netolima ateitis, apipinta kibernetinėmis technologijomis, rodos, išlaisvina žmogų iš fizinių limitų, tačiau „Night City“ miesto šešėliuose auga nauja grėsmė – megakorporacijos, siekiančios valdyti privačius gyvenimus pasitelkiant pažangias technologijas. Žinoma, tyli demokratijos mirtis nėra taip lengvai pastebima, iki kol gyvenimą sukausto totalitarizmas, prisidengiantis tuščiais pažadais apie bendrą gerovę ir pažangią ateitį.

Tapkite V, ir pasinerkite į mikroschemos, suteikiančios nemirtingumą, paieškas. Žaidimo metu išvysite tamsiąją neoninėnse šviesose skendinčio ir pavojaus kupino „Night City“ miesto pusę. Nors „Cyberpunk 2077“ iš esmės apibrėžiamas kaip kiberpanko subžanrui priklausantis vaidmenų RPG žaidimas, šis kūrinys taip pat pasižymi FPS elementais, geriausiai atsiskleidžiančiais konfliktinėse situacijose. Nors „The Witcher 3: Wild Hunt“ žaidimo istorija kiek ilgesnė, „Cyberpunk 2077“ žaidime galimų istorijos alternatyvų ženkliai daugiau, todėl šį futuristinį kūrinį kaskart pradėjus žaisti iš naujo, patirsite prieš tai dar neregėtus siužeto vingius. Nepraleiskite progos išbandyti bene laukiamiauso šio dešimtmečio žaidimo – užsisakykite jau šiandien!

Įsigyti Cyberpunk 2077 (GoG) pigiau

Įsigyti Cyberpunk 2077 (Xbox Live) pigiau

Žiemos sezonas prasideda!

Šalčiausias metų laikas jau čia pat. Norintiems praskaidrinti ilgėjančius vakarus įtraukiančiais vaizdo žaidimais, žaidimų parduotuvė Eneba pristato platų prekių asortimentą už mažesnę kainą. Taip pat galite ženkliai pigiau įsigyti įvairius papildymus nuo „Steam“ dovanų kortelių iki „PlayStation Network“ ar „Xbox Live“ prenumeratų. Geriausius ir populiariausius vaizdo žaidimų, dovanų kortelių ir prenumeratų raktus galima aktyvuoti skaitmeninių pramogų platformose, tai padaryti itin paprasta. Papildykite savo turimų vaizdo žaidimų biblioteką nepamirštamais kūriniais pigiau ir prisijunkite prie nuolat augančios žaidimų entuziastų bendruomenės.

Žiūrėti geriausius žaidimų pasiūlymus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius