-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Top 3 laukiamiausi PC žaidimai - 2020 rugpjūtis

Net ir aistringiausiems kompiuterinių žaidimų entuziastams vasarą norisi dažniau pabūti lauke, pasidžiaugti šiluma, tačiau atėjus rugpjūčio mėnesiui lėtai, bet užtikrintai įsigali vėsesni orai, o kartu su jais - noras jaukiai leisti laiką namuose. Po šiltojo sezono pertraukos, skaitmeninių pramogų namie tikrai nepritrūks, ypač žaidėjams, kurie teikia pirmenybę PC platformai. Dėmesį labiausiai traukia trys paskutinio 2020-ųjų vasaros mėnesio leidiniai: „Horizon Zero Dawn“, „Microsoft Flight Simulator“ ir „Crusader Kings 3“. Dar nesusipažinusiems su šiais ambicingais projektais, trumpai pristatome kiekvieną.
Top 3 laukiamiausi PC žaidimai - 2020 rugpjūtis
Top 3 laukiamiausi PC žaidimai - 2020 rugpjūtis / Partnerio nuotr.

„Horizon Zero Dawn: Complete Edition“

Partnerio nuotr./„Horizon Zero Dawn: Complete Edition“
Partnerio nuotr./„Horizon Zero Dawn: Complete Edition“

Liepos 14-ąją PC žaidėjai sulaukė Hideo Kojima nepriklausomo projekto „Death Stranding“ išleidimo „Steam“ platformoje, o rugpjūčio 7-oji diena taip pat žada ne ką mažiau įspūdingą „PlayStation 4“ ekskliuzyvą. Dar 2017-siais PS4 konsolei išleistas „Horizon Zero Dawn“ nuo pat pradžių susilaukė komercinės sėkmės, fanų bei kritikų pripažinimo, o greitai „Horizon Zero Dawn: Complete Edition“ galės mėgautis ir PC žaidėjai. Prie asmeniniams kompiuteriams skirtos versijos taip pat dirbo ir kūrėjų studija „Guerrilla Games“ – pastaroji žinoma ir už išskirtinai „PlayStation“ konsolėms išleistas „Killzone“ franšizės pirmo asmens šaudykles. Nors „Guerrilla Games“ nusigręžė nuo FPS žanro, jų sekantis projektas atsiskleidė kaip ne ką mažiau ambicingas mokslinės fantastikos RPG epas.

„Horizon Zero Dawn: Complete Edition“ veiksmas vyksta unikaliame poapokaliptiniame pasaulyje, gausiai apgyvendintame laukinių gyvūnų pavidalo robotų. Šiame naujajame akmens amžiuje, žmonės gyvena primityviose gentyse, lygiai kaip ir žaidimo pagrindinė veikėja Aloy, siekianti atskleisti savo, bei viso pasaulio praeitį. Žaidimo veiksmas pristatomas iš trečiojo asmens perspektyvos tiek kautynių metu, tiek keliaujant po įspūdingo grožio atvirą pasaulį. „Horizon Zero Dawn: Complete Edition“ PC versija taip pat įtrauks ir žemėlapį praplečiantį „The Frozen Wilds“ papildymą, pristatantį pagrindiniame žaidime nematytą šalto klimato zoną ir nuo 15 iki 20 valandų papildomo turinio. PC žaidėjai taip pat galės mėgautis 4K rezoliucija, daugiau nei 60 kadrų per sekundę sparta ir grafikos patobulinimais dar labiau paaštrinančiais „Horizon Zero Dawn“ įspūdžius.

Įsigyti Horizon Zero Dawn: Complete Edition

„Microsoft Flight Simulator“

Partnerio nuotr./„Microsoft Flight Simulator“
Partnerio nuotr./„Microsoft Flight Simulator“

Asmeniniams kompiuteriams su „Windows 10“ operacine sistema „Xbox Game Studios“ rugpjūčio 18-ąją išleis vienuoliktąjį žaidimą ilgametėje aviacijos simuliatorių serijoje. Iki šiol 2006-siais išleistas „Microsoft Flight Simulator X“ buvo paskutinis serijos perliukas, tarp gerbėjų geriau žinomas trumpiniu FSX. Nepaisant aukštos kokybės realizmo ir orlaivių įvairovės, per daugiau nei dešimtmetį FSX amžius ir techniniai limitai tapo itin ryškūs. Perimdami iniciatyvą, kūrėjai „Asobo Studio“ žada pristatyti kardinaliai naują simuliuotos aviacijos patirtį. Žaidimo kūrėjai siekia ne tik atsidurti tarp pažangiausių 2020-ųjų žaidimų, bet taip pat turi rimtą intenciją kovoti dėl įspūdingiausio lyg šiol sukurto simuliatoriaus titulo.

Vienas iš išskirtinių „Microsoft Flight Simulator 2020’’ bruožų yra galimybė atkurti visą Žemės planetą žaidime. Tai pasiekiama naudojant realiu laiku perimtus topografinius duomenis ir tekstūras iš „Bing“ žemėlapių bei derinant šią informaciją su „Microsoft Azure“ technologija, gebančia procedūriškai generuoti antžeminių objektų 3D modelius. Prie žaidimo realizmo prisideda ir dinamiškai kintantys orai, dienos ir nakties ciklas bei lėktuvų eismas ore. Visa tai žaidime gali būti sinchronizuojama su realiu pasauliu, priklausomai nuo žaidėjo pasirinktų nustatymų, padedančių optimizuoti „Microsoft Flight Simulator“ pagal savo kompiuterio techninius parametrus. Be abejonės, PC žaidėjai kurie pakils į dangų su MSFS 2020 gali tikėtis ne tik serijos įspūdingiausių virtualių skrydžių, bet ir progos įgyti pilotavimo patirties.

Įsigyti Microsoft Flight Simulator 2020

„Crusader Kings III“

Partnerio nuotr./„Crusader Kings III“
Partnerio nuotr./„Crusader Kings III“

Atmintyje 2020-ieji išliks kaip reikšmingi metai ir strategijos žanro gerbėjams, kadangi rugsėjo 1-ąją dieną kompiuterinių žaidimų pasaulis išvys ilgai lauktą „Crusader Kings III“ dalį. Už žaidimo sukūrimą ir išleidimą vėl atsakinga kompanija „Paradox Interacive“. Studija gerai žinoma už tokius žymius strateginius žaidimus kaip miesto simuliatorius „Cities: Skylines“, mokslinės fantastikos strategija „Stellaris“, istorinė strategija „Europa Universalis IV“ ir ankstesni „Crusader Kings“ žaidimai. Kaip ir jo pirmtakai, „Crusader Kings 3“ bus Viduramžių tematikos „grand strategy“ žanro žaidimas. Pastarieji žaidimai nuo kitų strategijų subžanrų skiriasi ypatingu dėmesiu ne tik kariniams, bet ir ekonominiams, politiniams, religiniams ir diplomatiniams valstybės valdymo aspektams.

„Crusader Kings 3“ taip pat pasižymės ir RPG vaidmenų žaidimo elementais. Galima teigti, jog žaidėjai valdys ne valstybę, o jos valdovą. Kiekvienas valdovas gali pasigirti skirtingais talentais bei charakterio bruožais, atitinkamai suteikiančiais pranašumus ir trūkumus skirtingose situacijose. Žaidėjai turės galimybę išsirinkti bet kokį valdovą atstovaujantį vieną iš valstybių priklausančių laikotarpiui tarp IX ir XVI amžių. „Crusader Kings 3“ žemėlapis driekiasi nuo Islandijos iki pat Indijos ir kiekvienas regionas pasižymi sava charakteristika, kaip ir pridera tikram „grand strategy“ žaidimui. Visa tai sekti padės patobulintas ir žaidėjų patogumui pritaikytas platus žaidimo įrankių rinkinys. Bendrai tariant, trečioji „Crusader Kings“ dalis bus tiek smulkmeniška strategija, tiek dramatiškas vaidmenų žaidimas stebinantis nuolat kintančiose aplinkybėse natūraliai evoliucionuojančiu naratyvu.

Įsigyti Crusader Kings III

Puiki galimybė užsisakyti žaidimus pigiau!

Nors artėjanti vasaros pabaiga gali kelti liūdesį, pravartu išmokti įžvelgti ir gerąją dalykų pusę – rugpjūtį ir rugsėjį pasirodys mažiausiai trys dėmesio verti PC žaidimai! Visus juos jau šiandien pigiau galima iš anksto užsisakyti internetinėje kompiuterinių žaidimų parduotuvėje „Eneba“! Taip pat žaidėjus pasitiks platus dovanų kortelių, bei prenumeruojamų paslaugų asortimentas skirtingiems skaitmeninių pramogų tinklams, kaip kad „Xbox Live“, „PlayStation Network“ ar „Nintendo eShop“. Aptarti pasiūlymai suteikia puikią progą vainikuoti vasaros pabaigą mėgaujantis trejetuku iš geriausių 2020-siais pasirodysiančių žaidimų asmeniniams kompiuteriams!

Žiūrėti geriausius žaidimų pasiūlymus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius