-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiurkėmis EA vadinęs, darbuotojams grasinęs ir kibernetines atakas inicijavęs „FIFA 20“ žaidėjas nušalintas nuo visų kompanijos žaidimų

2019-ųjų lapkritį profesionalus FIFA žaidėjas ir transliuotojas Kurtas „Kurt0411“ Fenechas buvo nušalintas nuo visų žaidimo turnyrų. Tačiau pratęsęs savo rietenas su „Electronic Arts“, dabar žaidėjas sulaukė dar griežtesnės EA bausmės – jam uždrausti visi kompanijos leidžiami žaidimai ir paslaugos.
Kurtas Fenechas
Kurtas Fenechas

Oficialiame pranešime EA teigė, jog K.Fenechas yra „nušalinamas nuo visų mūsų žaidimų ir paslaugų“ dėl „pastovių nusižengimų“.

Jame taip pat rašoma, kad pirmosios bausmės 2019 metais „Kurt0411“ sulaukė dėl „grasinimų darbuotojams ir kitiems FIFA žaidėjmas“. Praėjus vos kelioms dienoms po nuosprendžio, buvo „nulaužtos“ EA personalo „Twitter“ paskyros, kuriose pasirodė žinutės, palaikančios K.Fennechą.

K.Fenechas savo „Youtube“ kanale ir „Twitter“ paskyroje, turinčioje 100 tūkst. sekėjų, nuolat kritikuoja EA, kompaniją kaltindamas dėl „tironijos“ ir kitokių „nesąmonių“. Neseniai žaidėjas pareiškė atvirą nuomonę, esą šiemet kompanija „padarė viską, kad patys pripažintų susimovę. Jie nužudė savo žaidimą ir savo esportą“.

Pastovia kritika socialiniuose tinkluose „Kurt0411“ toli gražu neapsiribojo. Prieš dešimtį dienų „Youtube“ platformoje pasirodė jo ir „KingAmenyah“ inicijuotas EA ir kai kuriuos FIFA žaidėjus užgauliojantis repo projektas „Mažos žiurkės“.

VIDEO: Kurt0411 - LITTLE RATS (EA Diss Track) Official Music Video *PARODY, THIS ISNT KURT*

Į EA nuosprendį nušalinti jį nuo visų žaidimų K.Fenechas atsakė tirada „Twitter“ paskyroje, kurioje žaidėjas kompaniją kaltino sąmokslu.

„Niekad nesakiau to, ko neturėčiau, – rašė „Kurt0411“. – Šis sąmokslas slypi kur kas giliau nei visi galvoja. Jie tiesiog nenorėjo, jog aš dalyvaučiau renginiuose, nes bijojo, kad aš juos laimėsiu.“

„Tačiau, patikėkite, mes juos įveiksime. Jie turi pinigų, bet mes turime skaičius. Velniop juos ir visus kitus, esančius jų pusėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius