Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymioji Danijos esporto organizacija per pusmetį prarado beveik 5 milijonus dolerių

Gruodį pirmąja atvira akcine esporto bendrove tapusi „Astralis Group“ paskelbė savo pirmojo 2020-ųjų pusmečio finansinę ataskaitą.
„Astralis Group“
„Astralis Group“

Danijos organizacija nuo sausio 1 dienos praešė praradusi 4,83 mln. dolerių. Pernai per šį laikotarpį „Astralis“ prarado 4,48 mln. dolerių.

Visgi, anot ataskaitos, organizacijos pajamos padidėjo 18,6 proc. To priežastis – išaugę uždarbiai ir iš turnyrų, ir iš reklamos sutarčių.

Nepaisant to, „Astralis“ nuogąstauja, jog padidėjusios pajamos nekompensuos patirtų nuostolių, prie kurių stipriai prisidėjo COVID-19 pandemija. Būtent dėl jos „Astralis“ buvo priversta pusmečiui ar netgi ilgesniam laikui atidėti augimo galimybių ataskaitą.

„Išsaugojome pagrindinius savo rėmėjus, tačiau trūksta papildomų pajamų, kurias galėjome surinkti iš naujų partnerysčių, – teigė „Astralis Group“ generalinis direktorius Nikolajus Nyholmas. – Dėl šios priežasties augimo galimybių ataskaitą esame priversti atidėti 2020-ųjų pabaigai ar 2021-ųjų pradžiai.“

"Astralis Group" kompanijai priklauso šios esporto komandos: "Astralis" (CS:GO), "Origen" ("League of Legends") ir "Future Football Club" (FIFA).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius