Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 10 18

Čempionams niukso nesudavęs R.Kurtinaitis: „Eurolygoje jie parodo, kaip reikia žaisti“

Rimas Kurtinaitis ketvirtadienį vakare patyrė pirmąjį pralaimėjimą šio sezono Eurolygoje. Lietuvio treniruojamas Maskvos srities „Chimki“ 86:99 krito prieš CSKA krepšininkus, o R.Kurtinaitis po mačo akcentavo, kad viską lėmė jo komandos gynyba.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

Šiame mače raudonarmiečiai pirmavo nuo pačių pirmų iki paskutinių sekundžių. Mike'as Jamesas vien pirmajame kėlinyje suvertė 18 taškų ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Taip CSKA įgavo kontrolę.

Didžiausia Dimitrio Itoudžio auklėtinių persvara siekė 16 taškų. Nors „Chimki“ kabintis bandė, arčiau 6 taškų R.Kurtinaičio auklėtiniai prie varžovų nebuvo prisiartinę.

Iš viso M.Jamesas surinko 28 taškus ir išdalino 5 perdavimus, Willas Clyburnas pelnė 21 tašką. „Chimki“ komandoje išsiskyrė Aleksejus Švedas, pelnęs 25 taškus.

VIDEO: CSKA Moscow - Khimki Moscow region Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 3

Viena pagrindinių CSKA pergalės priežasčių buvo kova dėl kamuolių puolime. Atakuodami raudonarmiečiai sugriebė net 18 kamuolių, o antraisiais šansais pelnė 31 tašką.

„Tai buvo geros CSKA rungtynės, – kalbėjo R.Kurtinaitis. – Kaip sakiau anksčiau, CSKA galbūt ne visada koncentruojasi į VTB kovas, tačiau Eurolygoje jie parodo, kaip reikia žaisti. Jų žaidėjai yra labai aukšto lygo. Šiandien CSKA pergalę iškovojo mūsų blogos gynybos dėka.“

Kitą savaitę abi Maskvos komandos keliaus į Vokietiją: „Chimki“ išvykoje kausis su Miuncheno „Bayern“, o CSKA egzaminuos Berlyno ALBA ekipą su Roku Giedraičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius