-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 07

Ch.Kramerio atsisakęs R.Kurtinaitis savo apkaboje turės NBA žvaigždės brolį

Sekmadienį pranešęs, kad nepratęsia sutarties su buvusiu Vilniaus „Ryto“ kapitonu Chrisu Krameriu, pirmadienį Maskvos srities „Chimki“ klubas pristatė amerikiečio pamainą. Ja tapo du praėjusius sezonus Kazanės UNIKS aprangą vilkėjęs Errickas McCollumas.
Errickas McCollumas
Errickas McCollumas

Į Eurolygą JAV krepšininkas sugrįš po dvejų metų pauzės – pastarąjį sykį elitiniame žemyno turnyre jis žaidė 2017-2018 m. sezone, kai gynė Stambulo „Anadolu Efes“ komandos spalvas. Dar anksčiau Eurolygoje jis trumpai šmėkštelėjo su Stambulo „Galatasaray“ klubu.

Pristatydamas 32 metų 188 cm ūgio įžaidėjas „Chimki“ strategas Rimas Kurtinaitis

„Jis turi didelę patirtį, sukauptą žaidžiant „Anadolu Efes“ ir UNIKS komandose. Mums labai reikėjo įžaidėjo. Ieškojome šios pozicijos krepšininko visą vasarą ir galiausiai nusprendėme pasirinkti Erricką, – kalbėjo lietuvis. – Jis puikiai pažįsta VTB Vieningąją lygą ir Eurolygą, be to, yra universalus žaidėjas, galintis ir pats pelnyti taškus, ir atlikti perdavimą. Manau, kad supamas naujų komandos draugų jis žais geriausią savo krepšinį.“

NBA žvaigždės CJ McCollumo, rungtyniaujančio „Portland Trail Blazers“ klube, vyresnysis brolis praėjusį sezoną demonstravo įspūdingą statistiką VTB lygoje – ten jo vidurkiai siekė 19,9 taško ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. Galingai jis žaidė ir Europos taurėje, kur rinko po 17,1 taško ir 4 rezultatyvius perdavimus per mačą.

„Galimybė tapti „Chimki“ nariu buvo tokia, kurios atsisakyti negalėjau. Klubas žaidžia aukščiausiame lygyje ir kaunasi dėl aukščiausių pozicijų. Be to, jis turi puikų trenerį ir gerą organizaciją“, – prisistatydamas sakė E.McCollumas.

Amerikietis tapo ketvirtuoju „Chimki“ naujoku šį tarpsezonį – prieš tai komandą papildė aukštaūgiai Gregas Monroe ir Jordanas Mickey bei puolėjas Jevgenijus Voronovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius