-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 06

Eurolygos posėdyje – diskusija apie taiką krepšinio kare ir dalyvių skaičiaus didinimą

Eurolygos klubų vadovai pirmą kartą susirinko į pasitarimą po pirmojo FIBA lango. Turnyro vystymą ir nemalonias situacijas aptarusios Eurolygos komandos pasižadėjo aktyviau ieškoti taikos krepšinio kare.
Jordi Bertomeu
Jordi Bertomeu / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašoma išplatintame pranešime, Eurolyga gerbia žaidėjų sprendimą žaisti arba nežaisti rinktinėse ir pažadėjo aktyviau ieškoti išeities dėl nacionalinių komandų tvarkaraščio.

Skelbiama, kad posėdyje Barselonoje buvo aptarti trys galimi Eurolygai tinkamo rinktinių tvarkaraščio modeliai, bet kad būtų pasiektas susitarimas, reikės ir kitų organizacijų, t.y. FIBA, indėlio.

Tačiau Eurolyga vėl išskyrė nelygybę dėl NBA žaidėjų – esą ieško modelio, dėl kurio nenukentėtų daug NBA atstovų turinčios nacionalinės komandos.

Bet 24sek žiniomis, jokie konkretūs sprendimai nebuvo priimti.

Eurolyga pabrėžė, kad nori vesti konstruktyvų dialogą su FIBA, kad išvengtų situacijų, kaip per pirmąjį FIBA langą lapkritį.

Eurolygos klubai taip pat kalbėjo apie dalyvių skaičiaus didinimą. Eurolyga planuoja plėstis, bet dar nebūtinai nuo kito sezono. Į turnyrą norima įtraukti Vokietijos, Prancūzijos ir Anglijos rinkas.

Gruodžio 15-ąją Barselonoje vyks Eurolygos posėdis, kuriame Jordi Bartomeu pakvietė susirinkti nacionalinių čempionatų vadovus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius