-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 18

„Fenerbahče“ žvaigždei didžiausią įspūdį paliko žaidimas „Žalgirio“ arenoje

Stambulo „Fenerbahče“ legionierius Derrickas Williamsas per karjerą žaidė daugybėje vietų. Jis aštuonis sezonus rungtyniavo NBA, metus praleido Kinijoje, o dabar antrąjį sezoną paeiliui varžosi stipriausiame Senojo žemyno turnyre. Amerikietis spėjo pajusti karščiausių Eurolygos arenų atmosferą, bet didžiausią įspūdį jam paliko „Žalgirio“ sirgaliai.
Derrickas Williamsas
Derrickas Williamsas / Euroleague.net nuotr.

Maskvos CSKA aukštaūgis Kyle'as Hinesas Eurolygos tinklalapyje turi savo rubriką „Kėlinys su K.Hinesu“, kurioje šįkart dalyvavo ir į klausimus atsakinėjo D.Williamsas.

Paklaustas, kurioje atmosferoje jam patinka žaisti labiausiai, neskaičiuojant rungtynių namuose, jis pirmiausia išskyrė „Žalgirio“ areną.

„Šiemet Kaune dar nežaidėme, bet viešėjau ten pernai su „Bayern“ ekipa. Nuostabi arena, nuostabūs sirgaliai, o bilietai praktiškai visada yra iššluojami“, – sakė 28-erių universalus puolėjas.

„Žalgirio“ areną jis tuomet paliko nuleidęs galvą – Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai triumfavo 85:79, o D.Williamsas surinko 10 taškų ir atkovojo 4 kamuolius.

Nuo šios pergalės atsispyręs „Žalgiris“ iškovojo dar penkias bei stebuklingai pateko į Eurolygos atkrintamąsias.

Pro D.Williamso akis neprasprūdo ir karštosios atmosferos Belgrade ir Tel Avive. Amerikietis akcentavo didelį namų aikštės svarbą Europoje.

„Namų aikštelės pranašumas ir sirgaliai komandoms duoda papildomą postūmį. Europoje yra aikštelių, kur labai sunku iškovoti pergalę. Manau, kad tai didžiausias skirtumas tarp NBA, Kinijos lygos ir Eurolygos. Namų aikštelės faktorius Eurolygoje yra labai didelis. Jis čia nepakankamai įvertinamas. Tu pajauti jį vos tik pradėjęs žaisti“, – teigė „Fenerbahče“ žaidėjas.

Šį sezoną Stambule žaidžiantis puolėjas vidutiniškai Eurolygoje ant parketo praleidžia po 27 minutes, pelno po 11,3 taško, atkovoja po 4 ir perima po 1,2 kamuolio, atlieka po 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuoja po 12,3 naudingumo balo.

„Fenerbahče“ su D.Williamsu priešakyje Kaune viešės kovo 24-ąją dieną.

Pokalbyje su K.Hinesu puolėjas pasidalijo savo mintimis apie žaidimą Stambule, mėgstamiausią dėjimą, geriausius lygos žaidėjus bei laukiančią kovą dėl vietos ketvirtfinalyje.

VIDEO: A Quarter with Kyle Hines and special guest Derrick Williams!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius