-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 30

G.Bartzokas papasakojo, kokį norėtų matyti „Oly“ mače su „Žalgiriu“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos pirmajame sezono mače su Pirėjo „Olympiakos“ tikrai nebus favoritai, tačiau Graikijos klubą treniruojantis Georgios Bartzokas taip pat netrykšta dideliu optimizmu. Anot stratego, jo auklėtiniai praras didelį kozirį, nes mačas vyks tuščioje arenoje.
Georgios Bartzokas
Georgios Bartzokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Varžovams yra kur kas geriau, kad šios rungtynės bus žaidžiamos be žiūrovų. Bus įdomu pamatyti, kokiame lygyje šiuo metu esame tiek mes, tiek mūsų varžovai. „Žalgiris“ savo šalies čempionate sužaidė tris mačus, mes taip pat norėjome žaisti daugiau rungtynių, bet dėl koronaviruso to padaryti negalėjome“, – oficialioje Eurolygos svetainėje cituojamas „Olympiakos“ strategas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Georgios Bartzokas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Georgios Bartzokas

Visgi G.Bartzokas gana gerai įvertino tai, ką jo klubui pavyko nuveikti vasaros metu.

„Manau, kad mes neblogai atlikome darbus ir esame pasirengę. Mūsų pagrindinis tikslas yra žaisti greitai ir tai sakydamas aš nekalbu tik apie greitą išėjimą į atakas. Noriu, kad komanda žaistų greitai tiek gynyboje, tiek puolime“, – kalbėjo „Olympiakos“ strategas.

Euroleague.net nuotr./Vassilis Spanoulis
Euroleague.net nuotr./Vassilis Spanoulis

Savo treneriui pritarė ir ryškiausia „Oly“ žvaigždė Vassilis Spanoulis.

„Didžiausias skirtumas su įprastais Eurolygos sezonais šiemet yra tas, kad mes turime kovoti ir su virusu, tad šis mačas vyks be žiūrovų. Dar reikia gerokai patobulinti kai kuriuos žaidimo aspektus, tačiau tikiu procesu ir manau, kad su laiku žaisime vis geriau. Esame alkani pergalių ir titulų. Dar visai neseniai buvome viršūnėje 7 ar 8 metus, tad visai natūralu yra žengti žingsnį atgal. Gerai, kad tiek klubo vadovai, tiek treneris šį tarpsezonį padarė viską, kad vėl būtume konkurencingi“, – prieš pirmąją dvikovą su „Žalgiriu“ kalbėjo veteranas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius