Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 01 27

M.Schillerį sykį jau pamokęs „Valencia“ strategas įsitikinęs – „Žalgiris“ patobulėjo

Jaume Ponsarnau pirmajame Eurolygos rate davė rimtą meistriškumo pamoką kojų tuomet dar neapšilusiam Martinui Schilleriui, tačiau trečiadienį Valensijoje veikiausiai išvysime jau kitokią Kauno „Žalgirio“ versiją.

„Dabar jie jau yra gerą krepšinį žaidžianti komanda, kuri puikiai išnaudoja savo žaidėjų stipriąsias puses. Kauniečiai žaidžia pagavę gerą ritmą, tad puikiai suprantame, jog kautis prieš juos mums teks abiejose aikštės pusėse. Turime traumų, turėjome sunkių kelionių. Visa tai turės įtakos, tačiau nenoriu skųstis ir ieškoti pasiteisinimų. Turime būti pasiruošę“, – prieš mačą kalbėjo „Valencia“ strategas.

Vienas komandos lyderių Samas Van Rossomas taip pat neslėpė, kad trečiadienį laukia kur kas sunkesnio egzamino nei pirmojoje akistatoje Kaune, kai „Valencia“ išsivežė pergalę 94:82.

„Kauniečiai dabar yra puikios formos. Jie ypač pasižymi komandiniu žaidimu, o rungtyniauti prieš šią komandą ir taip niekada nebuvo lengva. Per pastaruosius du mėnesius mūsų laukia daug sunkių rungtynių, tad pažiūrėsime, kaip čia viskas bus“, – kalbėjo belgas.

Šiuolaikinėje Eurolygoje abi komandos yra susitikusios aštuonis kartus, iš kurių „Žalgiriui“ pavyko laimėti tik du kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius