-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 18

„Olimpia“ ir „Maccabi“ rungtynėse Milane užfiksuotas itin retai matomas rodiklis

Italijos taurę praėjusį savaitgalį iškovojusi Milano „Olimpia“ (16-8) pergalingai sugrįžo į Eurolygos kovas. Namuose rungtyniavę italų profesoriaus vadinamo Ettores Messinos auklėtiniai po varžovų krepšiu nenusiėmė nė vieno kamuolio, tačiau vis tiek 87:68 (21:12, 18:15, 26:21, 22:20) pranoko Tel Avivo „Maccabi“ (10-13) krepšininkus.
Kevinas Punteris
Kevinas Punteris / Euroleague.net nuotr.

Pergalingame mače Milano „Olimpia“ neatkovojo nė vieno kamuolio puolime, visi 29 – po savuoju krepšiu. Palyginimui, Tel Avivo ekipos centras Othello Hunteris vienas pats puolime nusiėmė 6 kamuolius.

„Maccabi“ per pirmą rungtynių pusę pataikė vos 1 tolimą metimą iš 13, „Olimpia“ – 3 iš 13, bet to pakako, kad įgytų dviženklį pranašumą 39:27.

Du tritaškius Ioannio Sfairopoulos auklėtiniai įsegė iškart po ilgosios pertraukos, taip priartėdami prie varžovų per šešių taškų atstumą, bet šeimininkai į tai atsakė atkarpa 11:0 ir pabėgo negrįžtamai.

Aikštelėje dominavę „Olimpia“ krepšininkai ketvirtojo kėlinio pradžioje savo rankose laikė jau 18 taškų pranašumą.

Svečiai iš Tel Avivo 35-ąją mačo minutę buvo sumažinę deficitą iki 11 taškų, bet tuomet du baudų metimus įmetė Kyle'as Hinesas, dvitaškį pridėjo Luigi Datome, o mačo likimas tapo aiškus.

„Olimpia“ komandai pavyko uždaryti „Maccabi“ lyderį Scottie Wilbekiną, kuris iš žaidimo prametė visus 6 metimus ir nepelnė nė taško.

Milano krepšininkai jau už dviejų savaičių lankysis Kaune, kai kovo 5-ąją dieną susikibs su vietos „Žalgiriu“.

„Olimpia“: Kevinas Punteris 15, Kyle'as Hinesas 14, Shavonas Shieldsas 11 (9 atk. kam.), Sergio Rodriguezas (9 rez. perd.) ir Luigi Datome (7 atk. kam.) – po 10.

„Maccabi“: Othello Hunteris 16 (9 atk. kam.), Tyleris Dorsey 11, Chrisas Jonesas 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius