-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 16

Po ramybės įtvirtinimo dėl Šaro – palengvėjimas ir dėl dviejų „Žalgirio“ legionierių

Į NBA siekę prasimušti Kauno „Žalgirio“ legionieriai Jockas Landale'as ir Nigelis Hayesas nesujaukė Lietuvos čempionų vasaros planų. 24sek žiniomis, nei australas, nei amerikietis iki liepos 15 d. nesudarė kontrakto su NBA komanda, todėl kitą sezoną žais „Žalgiryje“.
Jockas Landale'as
Jockas Landale'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24sek šaltinių teigimu, didelių lūkesčių prasimušti į NBA turėjo J.Landale'as.

23 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas žibėjo NBA vasaros lygoje. Atstovaudamas „Milwaukee Bucks“ komandai, per 26 minutes J.Landale'as rinko vid. 18,3 taško ir po 7 atkovotus kamuolius, o dvitaškius ir tritaškius metė bendru 55 proc. tikslumu.

„Manau, kad mano pasirodymas gali padėti man gauti NBA kontraktą. Jeigu ne, nieko nepadarysi, bet, mano nuomone, žmonės padarytų klaidą“, – Las Vegase 24sek sakė J.Landale'as.

24sek žiniomis, NBA neatsirado komandų, kurios jau dabar ryžtųsi centrui siūlyti garantuotą sutartį ir mokėtų „Žalgiriui“ išpirką.

J.Landale'as su „Žalgiriu“ sudarė kontraktą pagal formulę 1+1. 24sek šaltiniai teigia, kad po sezono Eurolygoje australas turės žymiai geresnius šansus sulaukti šanso NBA.

Šaltinių žiniomis, į garantuotą sutartį nepretendavo ir kitas „Žalgirio“ pirkinys Nigelis Hayesas.

Vidutiniškai 4,8 taško ir 4,8 atkovoto kamuolio per 22 minutes „Los Angeles Clippers“ gretose vasaros lygoje rinkęs 24 metų 203 cm ūgio puolėjas pretendavo nebent į galimybę prisistatyti į NBA komandos ikisezoninę stovyklą be jokių garantijų sudaryti kontraktą.

Tačiau žaidėjus kviesdami tokiomis sąlygomis, NBA klubai Europos komandoms nemoka didžiulių išpirkų.

Kaip pranešė basketnews.lt redaktorius Jonas Miklovas, liepos 15-oji taip pat buvo paskutinė diena, kada Kauno „Žalgirį“ šią vasarą galėjo palikti Šarūnas Jasikevičius. Kaip ir buvo tikėtasi, šia sąlyga treneris nepasinaudojo ir jo kontraktas su „Žalgiriu“ 2019–2020 m. sezonui buvo aktyvuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius