-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 22

Prieš „Barcelona“ dvikovą Belgrade – Šaro džiaugsmas dėl sugrįžusių lyderių

Penktadienio vakarą „Barcelona“ stos į kovą Belgrade prieš „Crvena Zvezda“, o šiose rungtynėse žaisti galės mėnesį nuo Eurolygos rungtynių praleidę komandos lyderiai Nikola Mirotičius ir Brandonas Daviesas. Vyriausiasis Katalonijos ekipos strategas Šarūnas Jasikevičius neslėpė džiaugsmo dėl sugrįžusių pagrindinių dviejų aukštaūgių.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Naudingiausias Eurolygos žaidėjas Nikola Mirotičius dėl asmeninių priežasčių šiame turnyre nežaidė nuo gruodžio 22-osios dienos, o traumą išsigydęs buvęs žalgirietis Brandonas Daviesas ant stipriausio Senojo žemyno turnyro parketo paskutinį kartą buvo išbėgęs gruodžio 16-ąją.

Triskart iš eilės laimėję ir antroje vietoje Eurolygoje žengiantys Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai penktadienio vakarą stos prieš Belgrado „Crvena Zvezda“, kuri savaitės pradžioje išvykoje nuginklavo Madrido „Real“ vyrukus.

„Svarbu, kad sugrįžo Brandonas ir Niko, bet jiems reikės laiko, jog sugrįžtų į normalų ritmą. Mūsų laukia tipinė Dejano Radonjičiaus treniruojama komanda: jie labai kovingi, žaidžia fizine jėga paremtą krepšinį, ties pražangos riba. Tikiuosi, kad galėsime žaisti savąjį žaidimą. Visada stengiamės maksimaliai, o dabar prieš svarbiausią sezono dalį sugrįžta svarbūs mūsų žaidėjai“, – sakė Šarūnas Jasikevičius.

Šį sezoną Eurolygoje N.Mirotičius renka po 16,8 taško, 6,6 atkovoto ir 1,4 perimto kamuolio, rezultatyvų perdavimą ir 23,7 naudingumo balo.

B.Daviesas yra trečias pagal naudingumą „Barcelona“ žaidėjas, vidutiniškai šį sezoną per beveik 21 minutę pelnantis po 11,5 taško, atkovojantis po 3,8 kamuolio bei fiksuojantis po 12,6 naudingumo balo.

„Džiaugiuosi sugrįžęs, – sakė Brandonas Daviesas. – Smagu vėl prisijungti prie komandos. Laukia stiprus varžovas, kuris neseniai laimėjo Madride ir parodė, kokia pavojinga komanda yra, jei į jį nėra žiūrima rimtai. Tikiuosi, kad nepadarysime šios klaidos ir laikysimės rungtynių plano.“

Rungtynių Belgrade startas – 20 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius