-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 15

Pirėjo „Olympiakos“ gavo netikėtą antausį namuose

Kitą savaitę į Kauną atvyksiantis Pirėjo „Olympiakos“ (10-9) klubas su savimi pergalių serijos neatsiveš. Georgio Bartzoko auklėtiniai namuose netikėtai 63:69 (17:17, 16:17, 9:17, 21:18) nusileido vieniems Eurolygos autsaiderių Vilerbano ASVEL (6-13) krepšininkams ir pralaimėjo pirmą kartą po trijų pergalių iš eilės.
Georgios Printezis
Georgios Printezis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Olympiakos“ ankstesniuose mačuose nugalėjo Maskvos srities „Chimki“, Miuncheno „Bayern“ ir Tel Avivo „Maccabi“ komandas bei jau beldė į pirmojo Eurolygos aštuoneto duris, bet su keturių pralaimėjimų serija į Graikiją atvykę Prancūzijos klubo žaidėjai buvo nusiteikę sugadinti nuotaikas „raudoniesiems“.

Jei pirmieji du kėliniai dar susiklostė apylygiai, o po jų ASVEL pirmavo tik 34:33, tai trečiajame ketvirtyje „Oly“ visiškai įklimpo prancūzų gynyboje.

TJ Parkerio auklėtiniai į savąjį krepšį per 10 minučių praleido tik 9 taškus ir atitrūko 51:42.

Ketvirtajame kėlinyje „Olympiakos“ bandė kabintis į varžovus, bet svečiai laikė saugią 5-10 taškų persvarą ir oponentų arčiau neprisileido. Galiausiai jie ir triumfavo, iškovodami pirmąją pergalę Eurolygoje nuo gruodžio 18 dienos.

Nepasinaudoję šansu pasivyti „Žalgirio“ pagal pergalių skaičių „Olympiakos“ krepšininkai Eurolygoje lieka 9-oje vietoje. ASVEL klubas net ir po pergalės rikiuojasi priešpaskutinis 17-as.

Pirėjo komanda kitą savaitę žais prieš „Žalgirį“, kai sausio 22-ąją atvyks į Kauną. Pirmąjį tarpusavio mačą sezono starte Pirėjuje dramatiškai 68:67 laimėjo žalgiriečiai.

„Olympiakos“: Aaronas Harrisonas 13 (8/8 baud.), Shaquielle'as McKissicas 11, Vassilis Spanoulis 10.

ASVEL: Guerschonas Yabusele 19 (3/6 trit., 29 naud. bal.), Derrickas Waltonas ir Davidas Lighty po 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius