Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 11

Šaro iššūkį pasitinkantys Milano „dizaineriai“: „Mes būsime pasiruošę“

Milano „Olimpia“ klubo sporto direktorius Christos Stavropoulos tikina, kad Eurolygos pusfinalio varžovė „Barcelona“ bus susitikimo favoritė, tačiau mato ir savo komandos šansų.
Milano „Olimpia“
Milano „Olimpia“ / nuotr. euroleague.net

Graikijos nacionalinėje televizijoje pasirodęs Ch.Stavropoulos tikino, jog reguliariojo sezono nugalėtoja „Barca“ yra favoritė laimėti Eurolygos titulą.

„Žinoma, favoritė yra „Barcelona“. Pasakiau vaikinams, kad mes turime būti laimingi. Mes neleisime toms rungtynėms susiklostyti lengvai ir padarysime viską, kas mūsų valioje, bandysime sužaisti gerai. „Barcelona“ turi daug patirties, tačiau mes būsime pasiruošę“, – ERT laidoje „Jambol“ sakė vienas „Olimpia“ vadovų.

Milano ekipa tikisi, kad pavyks rasti jaunų ir patyrusių žaidėjų balansą, kuris kol kas veikia puikiai šiame sezone.

„Hineso, Chacho, Delaney ir Datome patirtis, tokie jauni žaidėjai kaip Punteris, Shieldsas. Tai puiki patirties ir jauno kraujo sąveika. Mums smagu, kad visi žaidėjai puikiai dirba kasdien ir turi puikius charakterius“, – teigė Ch.Stavropoulos.

Gyrė „Olimpia“ sporto direktorius ir klubo savininką Giorgio Armani, kuris, pasak Ch.Stavropoulo, visiškai pasitiki vadovų darbu ir komanda.

„Jis mums labai daug duoda, yra su mumis kasdien. Jis rodo atsidavimą. Kai atėjo Messina, mes negalėjome daug ko keisti, tačiau šiemet turime sudėtį tokią, kokios norėjome. Pasirinkimai buvo geri, tai jau įrodyta. Mes laimėjome Italijos taurę, Supertaurę, esame finalo ketverte. Nusipelnėme to ne tik penkiuose ketvirtfinalio mačuose, tačiau ir viso sezono metu“, – kalbėjo Ch.Stavropoulos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius