-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 01 /22:41

Šaro kariauna iš Sankt Peterburgo ištrūko tik trečiu bandymu

„Barcelona“ klubo viešnagė Sankt Peterburge užtruko gerokai ilgiau nei planuota. Negana to, kad katalonai antrame pagal dydį Rusijos mieste turėjo praleisti papildomą naktį, buvo nukeltas dar ir šeštadienio dieną turėjęs vykti skrydis. Bet galiausiai Šarūnas Jasikevičius ir jo komanda pakilo iš Sankt Peterburgo.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Barca“ žaidėjai, treneriai ir personalas išdumti iš Rusijos tikėjosi vos pasibaigus nesėkmingam ketvirtajam Eurolygos ketvirtfinalio mūšiui, po kurio serijoje iki trijų pergalių įsivyravo lygybė 2-2.

Tačiau dėl techninių lėktuvo problemų Katalonijos komandos nariai liko Sankt Peterburge nakčiai bei tikėjosi pakilti į orą 15.30 vietos ir Lietuvos laiku.

Vis dėlto nukeltas buvo ir šis skrydis – „Barca“ iš Rusijos galiausiai išvyko tik apie 17 val. Tiesa, kodėl skrydis buvo pavėlintas, neįvardijama.

Po daugiau nei keturių valandų skrydžio „Barca“ pasidalino iš lėktuvo lipančių krepšininkų vaizdais. Namo jie grįžo jau temstant.

Š.Jasikevičiui ir komandai pasisekė bent dėl to, jog šį savaitgalį neturės žaisti Ispanijos čempionato rungtynių ir galės koncentruotis į lemiamą Eurolygos ketvirtfinalio mačą.

Jis numatytas antradienį 22 val., bet Eurolyga vis dar gali pakeisti susitikimo laiką, kadangi šis kertasi su kitomis lemiamomis ketvirtfinalio rungtynėmis Milane tarp „Olimpia“ ir Miuncheno „Bayern“.

VIDEO: Buvęs žalgirietis remia Šarą prie sienos: šaltakraujiški K.Pangoso metimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius