-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 29

Šaro žinutė Rusijos žurnalistams: „Nustokite stebėtis“

Šarūnas Jasikevičius su „Barcelona“ atsidūrė per vieną pergalę nuo Eurolygos finalo ketverto po to, kai trečiadienį vakare 78:70 nugalėjo Sankt Peterburgo „Zenit“. Treneris iš Lietuvos po sėkmingų rungtynių vadino varžovus „finalo ketverto komanda“.

Šaras buvo kiek nusivylęs tuo, kad jo auklėtiniams nepavyko uždaryti susitikimo trečiajame kėlinyje, tačiau džiaugėsi galutiniu rezultatu.

Jis pabandė praverti akis Rusijos žurnalistams.

„Nustokite stebėtis „Zenit“ sėkme. Sezono metu tai buvo „top-4“ komanda Eurolygoje. Turite vieną geriausių trenerių ir nuostabius žaidėjus. Man tai nėra staigmena. Aš dirbau su šiais žmonėmis ir iš jų mokiausi“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Barca“ pralaimėjo pirmąsias serijos rungtynes, bet šventė antrą pergalę iš eilės ir, norėdama patekti į ketvertą, turi laimėti vienerias iš dviejų likusių rungtynių prieš „Zenit“.

„Kentėjome, ko ir buvo galime tikėtis. Rungtynės nebuvo tobulos, tačiau svarbiausia, kad žinome, kaip iškęsti sudėtingus momentus. „Zenit“ yra finalo ketverto komanda ir iš jų lengvų rungtynių tikėtis negalime“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

VIDEO: Susuko galvą: magiškas buvusio žalgiriečio triukas su kamuoliu

Šaras neslėpė, kad spaudimo buvo, tačiau jis nuimamas ties dalykais, kuriuos gali kontroliuoti: gynyba, atkovotais kamuoliais, pražangomis.

„Momentais buvome daug geresni, bet nežinojome, kaip uždaryti rungtynes. Pridarėme daugybę klaidų trečiojo kėlinio pabaigoje, tačiau tai padaro mus stipresnius“, – sakė treneris.

Penktadienį „Barca“ jau galės pagriebti bilietą į ketvertą, bet Š.Jasikevičius po rungtynių galvojo tik apie poilsį ir pasiruošimą kitam mūšiui Sankt Peterburge.

22 taškus pelnęs, 8 kamuolius atkovojęs, 7 pražangas išprovokavęs ir 28 naudingumo balus surinkęs Brandonas Daviesas akcentavo, kad komanda žiūri iš rungtynių į rungtynes ir dabar koncentruosis tik penktadienio mūšiui.

VIDEO: Pralietas kraujas: K.Pangosas po skaudaus susidūrimo paliko aikštelę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius