-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 04

Šarūnas Jasikevičius turi planą, kaip įkąsti Barselonos klubui

Šarūno Jasikevičiaus širdyje „Barcelona“ užima ypatingą vietą, bet artėjanti Eurolygos dvikova penktadienį Kaune jam nebus kažkuo išskirtinė. Visai kitaip būtų, jei Šaras su Kauno „Žalgiriu“ vyktų į Barseloną. Kita vertus, tai neatima rungtynių svarbos. Š.Jasikevičius kurpia planą, kaip galima įkąsti atvykėliams iš mylimosios Barselonos.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Barca“ daugiausia remiasi tritaškiais. Jei sustabdysime jų metikus, turėsime daugiau galimybių laimėti, – pagrindinį akcentą išskyrė 39-erių Gintaro Krapiko asistentas.

– Bet neabejoju, kad Xavi Pascualis gerai pasiruoš rungtynėms. Taip būna visada.

Tačiau turime galimybių jiems įkąsti. Turėsime didelį užnugarį – savo sirgalius. Turime gerai apsiginti, daug bėgti ir kautis kaip pasiutę“.

Kodėl rungtynės su „Barcelona“ Kaune Šarui nebus išskirtinės? Pats asistentas aiškina, kad spinduliuoja meile ne tik Barselonos klubui, bet visam miestui.

„Kaune žaisti prieš „Barca“ nėra taip ypatinga. Prieš rungtynes tiesiog susitinku su keletu draugų, „Barca“ personalo darbuotojais ir t.t., tačiau tai nepalyginama su rungtynėmis Barselonoje. Ten rungtynės būna ypatingos. „Palau Blaugrana“, prisiminimai, mylimas miestas... Savo draugų nematau visus metus. O čia, Kaune, tai bus kaip įprastos rungtynės“, – tikino Š.Jasikevičius.

Atvykėlius iš Barselonos Šaras su kompanija pasitinka įgijęs pasitikėjimo. Džiaugsmingų emocijų į „Žalgirio“ stovyklą atnešė pergalė praėjusią savaitę Izmiro pragare, kuriame ta pati „Barcelona“ sudegė.

VIDEO: #DėmesysEurolygai. Į „Žalgirio“ areną atvyksta „FC Barcelona“

„Pergalė Izmire mums suteikė pasitikėjimo. Ten krenta daug komandų. O mes buvome stiprūs ir iškovojome svarbią pergalę galvojant apie „Top 16” etapą. Tai suteikia daugiau galimybių ateityje“, – pridūrė Š.Jasikevičius.

Barselonoje šią vasarą pasikeitė daug žaidėjų, bet Š.Jasikevičius nemato didelių permainų analizuodamas komandos žaidimo braižą.

„Barcelona“ pernelyg nepasikeitė, nes jai vadovauja tas pats treneris. Galbūt jie dabar žaidžia agresyviau, daugiau spaudžia varžovą du prieš vieną, o puolime jie tokie pat pavojingi prie trijų taškų linijos“, – samprotavo Š.Jasikevičius.

„Žalgiris“ su „Barcelona“ ginklus surems penktadienį 19 val. 45 min. Bilietai į dvikovą „Žalgirio“ arenoje žaibiškai tirpsta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius