-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 18

Šarūno Jasikevičiaus bosu pretenduoja tapti jo legendinis bendražygis ir draugas

„Barcelona“ krepšinio sistemos vadovu gali tapti Juanas Carlosas Navarro. Buvusį legendinį krepšininką tokiose pareigose mato vienas iš pretendentų į „Barcelona“ klubo prezidento postą Joanas Laporta.

Barselona laukia rinkimų.

Kovo 7 dieną turėtų paaiškėti, kas taps naujuoju „Barcelona” klubo prezidentu, pakeisiančiu prieš kelis mėnesius atsistatydinusį Josepą Maria Bartomeu.

Vienu stipriausių pretendentu laikomas J.Laporta – 58 metų politikas, jau vadovavęs populiariajam Katalonijos klubui 2003-2010 metais.

Naujajam prezidentui teks spręsti pirmiausia futbolo klausimus, tarp jų klubo didžiules skolas ir superžvaigždės Lionelio Messi likimą.

Jo galioje bus paskirti ir krepšinio sekcijos vadovą, o šiose pareigose J.Laporta regi J.C.Navarro.

Prieš pustrečių metų karjerą baigęs legendinis Ispanijos krepšininkas pastaraisiais metais turi konsultanto „Barcelona“ jaunimo sistemoje, bet jo vaidmuo yra menkas ir nepastebimas.

„Navarro privalo turėti daugiau galios mūsų klubo organizacijoje, – sakė J.Laportos rinkimų kampanijai vadovaujantis Josepas Cubellsas. – Jis turi labai gerus ryšius su Šaru, mums patinka jo gebėjimai ir tai, kaip jis supranta „Barcą“.

nuotr. „Getty Images“/euroleague.net/Juanas Carlosas Navarro
nuotr. „Getty Images“/euroleague.net/Juanas Carlosas Navarro

Šiuo metu „Barcelona“ krepšinio klubo vadovu yra Nacho Rodriguezas – kitas buvęs Katalonijos krepšininkas, su kuriuo pernai Barselonos komandos treneriu tapęs Šarūnas Jasikevičius taip pat gerai sutaria.

Bet Š.Jasikevičius nuo senų laikų palaikė šiltus santykius ir su J.C.Navarro, rungtyniavęs su juo visus savo ketverius metus Barselonoje – 2000-2003 ir 2011-2012 metais bei laimėjęs Eurolygos čempionų titulą (2003 m.).

A.Pliadžio nuotr./Juanas Carlosas Navarro džiaugiasi, kad į „Barcelona“ ekipą sugrįžo Šarūnas Jasikevičius.
A.Pliadžio nuotr./Juanas Carlosas Navarro džiaugiasi, kad į „Barcelona“ ekipą sugrįžo Šarūnas Jasikevičius.

Barselonoje gimęs ir augęs J.C.Navarro šiai komandai atstovavo net du dešimtmečius nuo 1997 iki 2018 metų, per karjerą tik vieną sezoną praleidęs kitur („Memphis Grizzlies“).

Jis yra laimėjęs 10 medalių olimpinėse žaidynėse, pasaulio ir Europos pirmenybėse su Ispanijos rinktine, o su „Barcelona“ dukart tapęs Eurolygos čempionu bei 8 kartus Ispanijos lygos čempionu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Juanas Carlosas Navarro.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Juanas Carlosas Navarro.

„La Bomba“ pramintas snaiperis yra pelnęs per 4 tūkst. taškų Eurolygoje ir per turnyro istoriją šiuo rodikliu nusileidžia tik Vassiliui Spanouliui. Niekas Eurolygoje iki šiol nėra pataikęs tiek daug tritaškių, kaip J.C.Navarro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius