Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 07 31

„urBONUSas“: M.Kalniečio sprendimas, ankstyva „Žalgirio“ prognozė ir „Neptūno“ rizika

Garsiausi Lietuvos krepšininkai jau baigia išsiskirstyti po skirtingas komandas, sudėtį susikomplektavusiam Kauno „Žalgiriui“ bukmekeriai piešia niūroką ateitį Eurolygoje, o Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“ vasaros darbų tempu kol kas lenkia Vilniaus „Rytą“, bet ar pralenks kokybe? 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – pastarosios savaitės aktualijų aptarimas.
M.Kalnietis linksta prie „Lokomotiv“ pasiūlymo
M.Kalnietis linksta prie „Lokomotiv“ pasiūlymo / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Ar netoli susitarimo su Krasnodaro „Lokomotiv“ esantis Mantas Kalnietis renkasi teisingai?

Kaip vertinti krepšinio sirgaliams nepatrauklų, bet Donatui Motiejūnui finansiškai labai dosnų karjeros sprendimą žaisti Kinijoje?

Kaip vertinti pirmąjį „Ryto“ legionierių bei Klaipėdos „Neptūno“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komplektacijos darbus?

Ar „Žalgiriui“ prognozuojama 12-14 vieta Eurolygoje yra teisinga?

Į šiuos klausimus podkaste „urBONUSas“ atsako 15min krepšinio žurnalistas Donatas Urbonas ir krepšinio apžvalgininkas Rokas Pakėnas.

Donatas Urbonas ir Rokas Pakėnas apie: M.Kalniečio komandos pasirinkimą (1:20); D.Motiejūno milijonus Kinijoje (10:08); pirmąjį „Ryto“ legionierių (17:20); diskusiją dėl „Neptūno“ komplektacijos (29:00); keistą „Lietkabelio“ sudėtį (45:03); skeptišką Eurolygos prognozę „Žalgiriui“ (52:00); pasikeitusią rinktinės dvyliktuko projekciją (1:05:25).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius