-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atnaujintas „Audi Q3“ pasirodė Baltijos šalyse

Atnaujinto dizaino ir technologijų „Audi Q3“ vėl sužavės patrauklia išvaizda, žemu sportišku siluetu, naujos formos galiniais statramsčiais, ryškiais ksenoniniais arba LED priekiniais ir nemažiau įdomios formos galiniais LED žibintais, dinaminiais posūkio signalais bei gausybe išorės ir vidaus suasmeninimo galimybių.
„Audi Q3“
„Audi Q3“

Bazinės komplektacijos automobilio bendrasis svoris (be vairuotojo) – tik 1 385 kg. Variklio gaubtas ir bagažinės durelės pagaminti iš aliuminio. Papildomai galima užsisakyti elektra varstomas bagažinės dureles.

Atvėrus „Audi Q3“ dureles, dėmesį patraukia neprilygstamas salono erdvumas, aukštos kokybės medžiagos ir darbų kokybė. Visa tai liudija nenuginčijamą Premium segmento prestižinio automobilio statusą. Už galinių sėdynių esančioje, suvyniojamu dangalu uždengtoje 460 l tūrio  talpioje bagažinėje tikrai tilps visa vairuotojo ir keleivių manta. Atsiradus būtinybei gabenti masyvesnius krovinius galima nulenkti galinių sėdynių atlošus. Tai atlikus, krovinių erdvės tūris padidėja iki 1 365 litrų.

Variklių asortimente - galingi ir ekonomiški, griežčiausius taršos standartus atitinkantys  4 benzininiai TFSI  ir 2 dyzeliniai TDI varikliai, kurių galia nuo 110 kW (150 AG) iki 162 kW (220 AG) . „Audi Q3“ su 2.0 TDI varikliu vidutinės degalų sąnaudos 100 km kelio siekia tik 4,4 l dyzelino, o į aplinką išmetama tik 114 g/km CO2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius