-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas Lietuvos „Metų automobilis 2017“ prasideda: išrinkite savo favoritą

Trečiadienį, lapkričio 9-ąją, „Mabre Residence“ viešbutyje Vilniuje paskelbta jau 20-ojo konkurso Lietuvos „Metų automobilis 2017“ pradžia. Nugalėtoją išrinks 10 profesionalų komisija, o „Tautos automobilį 2017“ – portalo 15min skaitytojai, balsuodami apklausoje po šiuo tekstu.

Suprasti akimirksniu

  • Lietuvos „Metų automobilis 2017“ renkamas iš 35 kandidatų.
  • Nugalėtoją išrinks 10 ekspertų iš Lietuvos žurnalistų autoklubo.
  • „Tautos automobilį 2017“ išrinks 15min skaitytojai.
  • Bus renkamas metų visureigis, sportiškiausias automobilis, geriausias dizainas ir pan.

Gruodžio 1-ąją tame pačiame „Mabre Residence“ viešbutyje bus paskelbtas „Metų automobilio 2017“ geriausiųjų septynetukas, o gruodžio 10-ąją „Vilnius Grand Resort“ įvyks finalas, kurio metu paaiškės, kam atiteks nugalėtojo karūna.

„Metų automobilio“ komisijos laukia bandymų stovykla

Lietuvos „Metų automobilį“ patyrę komisijos nariai renka prieš tai rimtai išbandę pretendentus ir įvertinę jų kokybės bei kainos santykį. Tiesa, kiekvienas komisijos narys vadovaujasi savais, per daugelį metų nusistovėjusiais, kriterijais. Visą mėnesį kone kas savaitę vyks įvairūs bandymai ant slidžios dangos ir bekelėje, o lapkričio 23-iąją prasidės tradicinė stovykla Druskininkuose.

Čia vienodomis „Continental“ žieminėmis padangomis apautus automobilius dešimties žurnalistų komisija testuos penkias dienas. Jų metu bus aplankyti ne tik Druskininkai ir aplinkiniai miesteliai, bet ir Alytus, kurio centrinėje aikštėje vyks iškilmingas renginio pristatymas, o gyventojai galės susipažinti su naujausiais automobiliais.

Išrinkite „Tautos automobilį 2017“

Daugeliu atvejų tautos balsas ir komisijos nuomonė skiriasi. Tačiau konkurso organizatoriams labai svarbu sužinoti ir skaitytojų nuomonę – kuris iš 35 pretendentų labiausiai kaitina kraują ar tiesiog sukelia simpatiją. 15min iki pat finalo nuo šiol kasdien supažindins su pretendentais, visą informaciją apie konkursą rasite čia. Taip pat bus sukurtas specialus konkurso polapis.

Savo balsą už „Tautos automobilį 2017“ galite atiduoti iki gruodžio 9 d., 23.59 val. Neleiskite, kad už jus nuspręstų kiti, būtinai balsuokite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius