-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senam autobusiukui „Volkswagen T3“ persodinti „Porsche“ agregatai: kaina pakilo iki 85 tūkst. Eur

Belgijoje parduodamas neįprastas, 1982 m. gamybos „Volkswagen T3“. Įdomu tai, kad už senučiuką furgoną prašoma… 85 tūkst. eurų. Panašiai kainuoja geros sąrangos naujutėlaitis „Volkswagen Touareg“. Tiesa, kaina derinama.
„Volkswagen T3“ su Porsche varikliu
„Volkswagen T3“ su Porsche varikliu / House of cars nuotr.

Kita vertus, senasis T3 nėra visai įprastas, nes jį tobulino „Porsche“ specialistai, kuriems reikėjo transporto, galinčio lydėti Šiaurės Afrikoje bandomus automobilius, rašo Trucker.

„House of cars“ skelbimą rasite čia.

Standartinis „Volkswagen Transporter“ niekaip negalėjo pasivyti sportinių „Porsche“, todėl įmonės specialistai nusprendė furgoną patobulinti. Jam implantuotas 3,0 l 204 AG 6 cilindrų variklis ir 5 pavarų mechanine pavarų dėže, pasiskolinta iš „Porsche 911 SC“.

Tai leido autobusiukui, kurio maksimalus greitis siekia 200 km/val., iki 100 km įsibėgėti per 8,3 sekundės. Beje, tuo „Volkswagen T3“ modernizacija nesibaigė – jame sumontuotas SCART išmetimo vamzdis, „Bilstein“ amortizatoriai ir sustiprinti stabdžiai.

Iš tolo furgoną galima atpažinti dėl išskirtinio aptako ir iš to paties „Porsche 911“ pasiskolintų 16 colių ratlankių. Salone naująjį savininką pasitiks sportinės „Porsche“ sėdynės ir gausybė šio gamintojo logotipų. Automobilis, nors ir ne naujas, išsilaikė puikiai, o jo rida – tik 27 500 km.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius