Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Volvo Trucks“ pristato buvimo vietos nustatymo paslaugą vežėjams

Naujoji „Volvo Trucks“ paslauga leidžia stebėti sunkvežimio buvimo vietą realiu laiku. Ši paslauga yra skirta vežėjams, gabenantiems tikslaus pristatymo laiko reikalaujančius ar labai vertingus krovinius.
„Volvo Trucks“
„Volvo Trucks“ / „Volvo trucks“ nuotr.

Atvykimas pagal grafiką yra svarbus visame transporto versle, tačiau kai kurioms transporto įmonėms vėlavimas ar nukrypimas nuo suplanuoto maršruto gali kainuoti paslaugų tekimo kontraktą. Naujoji „Volvo Trucks“ pozicionavimo paslauga „Positioning+“ leis stebėti kiekvieno sunkvežimio buvimo vietą realiu laiku. Ši paslauga padės dar efektyviau vykdyti krovinių pristatymą.

„Volvo trucks“ nuotr./Johanas Östbergas, „Volvo Trucks“ gaminių specialistas.
„Volvo trucks“ nuotr./Johanas Östbergas, „Volvo Trucks“ gaminių specialistas.

„Puikus šios paslaugos pritaikymo pavyzdys - betono gabenimas į statybų aikšteles. Sunkvežimiai turi atvykti į pakrovimo vietą minučių tikslumu. Ruošiant betoną, mišinio receptūra individualiai pritaikoma atsižvelgiant į pakrovimo, pristatymo bei išliejimo laiką. „Positioning+“ leis tiksliai žinoti, kada atvyks konkretus sunkvežimis ir atitinkamai pritaikyti mišinio receptūrą,“ - sako Johanas Östbergas, „Volvo Trucks“ gaminių specialistas.

Be galimybės realiu laiku stebėti sunkvežimio buvimo vietą, paslauga leidžia nustatyti konkrečios teritorijos ribas, apibrėžti maršrutą ar nurodyti kad ir visą šalį bei gauti  žinutes, informuojančias apie tai, kad sunkvežimis įvažiavo į vieną iš nustatytų zonų. Paslauga yra naudinga sandėlių vadybininkams, kurie žinodami kada tiksliai atvyks ar išvyks vienas ar kitas sunkvežimis, gali suplanuoti visus su tuo susijusius darbus. Pozicionavimo paslauga teikia daug privalumų įvairiems vežėjams.

„Pavyzdžiui, jei sunkvežimis nukrypsta nuo maršruto, sistema apie tai įspėja. Tai leidžia užtikrinti daug saugesnę vertingus krovinius gabenančių sunkvežimių vairuotojų darbo aplinką,“ - paaiškina Johanas Östbergas.

Faktai: „Positioning+“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius