-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Agrorodeo“ ekipažo skrydžiai „Samsonas Rally Rokiškis“ metu įaudrino gerbėjų fantaziją

Vaidotas Žala ir Andris Malniekas „Samsonas Rally Rokiškis“ privalėjo laimėti, norėdami kovoti dėl Lietuvos ralio čempionų vardo šiais metais. Tačiau tuo pat metu jie turėjo išsaugoti piktąją „širšę“ („Škoda Fabia R5“) sveiką, nes „Agrorodeo“ komanda nori ją parduoti.
Vaidoto Žalos ir Andrio Malnieko šuolis nuo kelio „Samsonas Rally Rokiškis“
Vaidoto Žalos ir Andrio Malnieko šuolis nuo kelio „Samsonas Rally Rokiškis“ / World of petrol iliustr.

15min jau rašė, kad, spręsdamas finansinius uždavinius prieš artėjantį 2020 m. Dakarą, Vaidotas Žala išpardavė visą turimą sportinių automobilių parką – netgi „Bitutę“ („Seat“) ir „Kamanę“ („Hilux“).

Tačiau Vaidoto ir Andrio greitis Rokiškio trasose buvo labai įspūdingas. Toks įspūdis, kad ekipažas vadovavosi logika „pedal to metal“ (gazas dugnas, lietuviškai tariant) - kad niekam neliktų abejonių, kad šiuo metu Lietuvos ralyje greičiausias.

Trumpam dingo koncentracija

Toks važiavimas pareikalavo daugybės jėgų ir maksimalios koncentracijos. Viename iš etapų, GR 10, „Agrorodeo“ automobilis nuo kelio staiga nėrė į krūmus. Padaręs lankstą per krūmokšnių priaugusią pievą ir išvengęs akmens ar kelmo, duetas grįžo į trasą. Švelniai tariant, Vaidotui su Andriu nusišypsojo sėkmė ir labai plačiai.

Štai kaip šį epizodą komentavo lenktynininkai techninio aptarnavimo zonoje:

Šis lenktynių epizodas buvo toks įspūdingas, kad gerokai įaudrino ralio gerbėjų fantaziją. Kai kurie ralio fanatikai ėmė juokauti, kad Vaidotas tokiu būdu apvažiavo „dramblį“:

Tačiau „Agrorodeo“ komanda po apsilankymo techninio aptarnavimo zonoje greičio nemažino. Jūsų dėmesiui – kitas aviaciją primenantis epizodas GR 15, po kurio Andris Malniekas prisipažino nejuokais išsigandęs:

„Įsivaizduojate, automobilis lekia 170 km/val. ir staiga Vaidotas ima važiuoti ant dviejų ratų“, – jau finiše kalbėjo Andris Malniekas, puikiai atlaikęs išbandymus drąsa.

O štai šis epizodas, nufilmuotas ralio fanatikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius