-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drifteris Tomas Butavičius parodė, kaip pačiam persidažyti BMW E46

Drifteris ir „Youtube“ platformos kūrėjas Tomas Butavičius pristatė naują sportui ruošto automobilio spalvą – BMW kardinaliai pasikeitė ir iš sidabrinio ir tapo raudonu, skelbiama pranešime spaudai.
 Tomo Butavičiaus BMW E46 330ci
Tomo Butavičiaus BMW E46 330ci / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 BMW Driftas

„Sportinis automobilis turi būti ryškus ir tik pradėjęs gaminti šį automobilį jau žinojau, kad jis bus raudonos spalvos“, – sako vaizdo įrašus apie automobilius ir autosportą kuriantis drifteris.

„Nuo senų senovės yra žinoma, kad raudoni automobiliai važiuoja greičiau, – drąsiai juokauja. – Automobilis dar nėra pabaigtas, dar reikia uždėti spoilerį, užsiklijuoti dizaino elementus, kurie atkreips žiūrovų dėmesį“, – priduria T.Butavičius.

„Esu labai pasiilgęs varžybų, dūmų kvapo. 2021 metų šonaslydžio sezoną praleidau dėl to, kad norėjau susirinkti automobilį kuo geriau. Jis buvo visai išrinktas, perdažytas vidus, perrinktas trijų litrų BMW variklis ir sumontuota visa saugumo įranga“, – pasakojo T.Butavičius.

Šiais metais Tomas išbandys jėgas Semi-Pro lygoje, kuri yra stipresnė nei Street, kurioje važiavo ankščiau. Pirmosios varžybos numatomos jau gegužės 13-15 dienomis Druskininkuose, o daugiau informacijos galite rasti Drifting.lt.

VIDEO: KAIP PIGIAI PERSIDAŽYTI AUTOMOBILĮ? BMW E46 V2!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius