Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Elektrėnų gatvėse greičiausias buvo D.Butvilo ir R.Vaitkevičiaus tandemas

Penktadienį Elektrėnų gatvėse ir marių pakrantės takeliuose griaudėjo ralio automobiliai. Čia surengtas Lietuvos automobilių ralio čempionato trečiasis etapas, kuris prasidėjo dviem miesto greičio ruožais.

Du kartus važiuojamame parodomajame greičio ruože išlošti buvo galima nedaug, tačiau pralošti – viską. Būtent toks scenarijus susiklostė Gedimino Maškausko ir Stasio Tarailės tandemui. „Mitsubishi Lancer EVO IX“ automobiliu važiuojantis duetas išties smarkiai šonu plojo į šaligatvio bortus ir apgadino veikiausiai ne tik pakabą, bet ir reduktorius.

Pajudėti iš incidento vietos ekipažui nepavyko. Trumpam teko sustabdyti lenktynes. Jos buvo pratęstos pašalinus automobilį iš trajektorijos.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Miesto greičio ruožas
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Miesto greičio ruožas

Greičiausias šios dienos miesto greičio ruožuose, kurių kiekvienas tęsėsi 1,3 km., greičiausias buvo Dominyko Butvilo ir Renato Vaitkevičiaus tandemas. Jie 4,5 sek. aplenkė antrą rezultatą parodžiusius Martyną Samsoną su Ervinu Snitku. Treti čia buvo Vaidotas Žala su Andriu Malnieku. Nuo lyderių jie atsiliko 5,1 sek.

Šeštadienį dalyvių laukia dar aštuoni, jau kur kas ilgesni greičio ruožai. Iš viso šiame ralyje dalyviai turės įveikti daugiau nei šimtą kilometrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius